• Головна
  • У Львові у поминальні дні збільшать кількість транспорту, який буде курсувати до кладовищ
12:03, 28 жовтня 2021 р.

У Львові у поминальні дні збільшать кількість транспорту, який буде курсувати до кладовищ

У поминальні дні – з 30 жовтня до 1 листопада включно – у Львові буде підсилено роботу транспорту, який курсує до кладовищ.

Про це інформує управління транспорту ЛМР.

«Для полегшення доїзду громадян до місць поховань їхніх родичів та близьких, буде підсилено роботу громадського транспорту, який курсує до кладовищ.

Так, до Сихівського кладовищ, буде організовано доїзд автобусів маршруту №38, а також збільшиться кількість тролейбусів на маршруті № 31 до 4 одиниць.

До Голосківського кладовища збільшиться кількість автобусів на маршруті №55 – до 3 одиниць», - повідомили в управлінні транспорту.

У мерії нагадують, що згідно з законодавством заборонено заїзд приватного транспорту на територію кладовищ.

Заїзд легковими авто планують дозволити з 16.00 год до 18.00 для відвідування родинних поховань людям з інвалідністю та особам похилого віку, які не здатні пересуватися самостійно і потребують перевезення їх автомобільним транспортом.

До слова, у міськраді також закликають мешканців прибрати могили своїх рідних, однак не нести на кладовища штучні квіти.

Читайте також: До 34 тисяч гривень: пасажирів міжрегіональних автобусів, які їздять без ковід-сертифікатів або тестів, будуть штрафувати



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #поминальнідні #кладовища #транспорт #новиниЛьвова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Усі матеріали сайту 032.ua, пов'язані з минулим, теперішнім або майбутнім транспортної сфери міста Львова. Розповідаємо про те, як розвивався транспорт у Львові в минулому, що відбувається у цій сфері зараз та які плани у міських чиновників щодо покращення транспортної інфраструктури Львова.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,13
39,22
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...