• Головна
  • Нове життя Артемівського спиртзаводу: AES Group модернізує підприємство
Новини компаній
13:00, 28 жовтня 2021 р.

Нове життя Артемівського спиртзаводу: AES Group модернізує підприємство

Новини компаній

Артемівський спиртовий завод відновлює роботу після тривалого простою. Харківська інвестиційна промислова група AES Group, що стала в 2020 році новим власником підприємства, проводить повну реконструкцію колись провідного підприємства країни.

За словами президента AES Group Костянтина Валеуліна, на даний момент проводиться комплексний ремонт будівлі і його приміщень, заміна комунікацій, закупівля сучасного енергозберігаючого обладнання, а також розширення виробничих потужностей заводу.

Зокрема, тепер перед безпосередньою обробкою кукурудзяного зерна, яке використовується у виробництві спирту, від нього будуть відділяти зародки. Вони, в свою чергу, є цінною сировиною при виробництві кукурудзяної олії. Для цього на Артемівському спиртовому заводі вводиться в експлуатацію система для дежермінаціі, тобто відділення кукурудзяних зародків. Поряд з цим, на підприємстві ведуться роботи по будівництву нової ділянки з висушування барди, що є високопротеиновой кормовою добавкою.

Нові можливості використання залишкового сировини дозволять значно знизити собівартість спиртового виробництва і вийти на експортний ринок.

«Ці нововведення спрямовані не тільки на зниження ціни. Це, перш за все, усвідомлене користування ресурсами нашої країни. Ми відповідальний бізнес і свідомо підходимо до переробки сировини. Тому для нас вкрай важливо, щоб завод відновив свою роботу як екологічне і максимально безвідходне підприємство повного циклу ", - розповів Костянтин Валеулін.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#AES Group #Артемівський спиртзавод #Костянтин Валеулін
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...