• Головна
  • У Львівській політехніці розпочався традиційний Тиждень Книги
12:59, 28 травня 2013 р.

У Львівській політехніці розпочався традиційний Тиждень Книги

У Національному університеті «Львівська політехніка» розпочався  Тиждень Книги, який котрий рік поспіль організовує і проводить Видавництво університету.  

Як розповіли у прес-службі університету, попереду – цікаві зустрічі  з письменниками і видавцями, різноманітні  виставки і лотереї, фотоконкурс, читання улюблених віршів та прози. "А ще передбачена масова акція, до якої запросили всіх охочих — і  студентів, і викладачів — “Читаймо   разом!”. Вона розпочнеться на...  засіданні вченої ради і продовжиться на майданчику перед головним корпусом." - кажуть організатори

           Зі слів директора Видавництва Львівської політехніки Івана Паров'яка,  свято книги — це своєрідна  всезагальна мобілізація доброго настрою людей. У програмі Тижня передбачені, зокрема,  презентація відомого львівського Видавництва Старого Лева і культурологічного часопису «Ї»,  виставка навчальної та навчально-методичної літератури університетських видавництв західного регіону України. У ній візьмуть участь Тернопільський національний економічний університет, Львівський національний університет ім. Івана Франка, Український католицький університет, Львівський державний університет фізичної культури, Академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, Національний університет водного господарства та природокористування (м. Рівне), Інститут менеджменту та економіки «Галицька академія» (м. Івано-Франківськ).
            У прес-служба Національного університету “Львівська політехніка” інформують, що  у рамках Тижня книги пройдуть Дні газети “День”. У гості до студентів і викладачів завітає головний редактор цього видання, знаний публіцист Лариса Івшина.  У Львівській політехніці розгорнуть велику фотовиставку, а також проведуть представницьку читацьку конференцію на тему: «Як здійснити українську мрію? Обговорення «Бронебійної публіцистики».

            Відкриють видавці й  буккросинг, під час якого розгорнуть полиці для вільного обміну книжками у студентській бібліотеці. Завершить книжкове свято  зустріч із відомим українським прозаїком лауреатом Шевченківської премії Романом Іваничуком, котрий презентує свою нову книжку «У корчмі Лисого Мацька».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...