• Головна
  • У Львові затримали "банду", що викрала 19 річну дівчину та вимагала коштів, - ФОТО
13:04, 15 жовтня 2021 р.
Надійне джерело

У Львові затримали "банду", що викрала 19 річну дівчину та вимагала коштів, - ФОТО

У Львові невідомі викрали дівчину та вимагали від її батьків великі кошти. 

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівщини, 14 жовтня близько 20:30 у Львові викрали 19-річну дівчину та вимагали від її батьків 2 мільйони євро. Заявник, батько дівчини (мешканець Червонограда), повідомив, що його доньку утримують в невідомому місці. 

Викрадачі також запевняли батька, що він не побачить дитину, якщо не виплатить кошти. До розкриття злочину були причетні усі підрозділи поліції Львівщини. Згодом правоохоронці встановили, що 19-річну дівчину утримували у одній із квартир на вулиці Городоцькій.

Після цього поліція звільнила викрадену та затримала усіх злочинців. Викрадачами виявилися троє жителів Червонограда. Звільнена дівчина була неушкоджена та не потребувала допомоги медиків. 

Їх затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.146 Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до 10 років ув'язнення. 

Читайте також: У Львові стався вибух у вагончику: загинули 3 людини, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#викраденняльвів #викралидівчинульвів #викраденняульвові #викраденнястудентки #вимагаликошти #затрималивикладачів #новинильвів #новинильвова #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...