• Головна
  • У Львові зводять три індустріальні парки на десять тисяч робочих місць
18:02, 12 жовтня 2021 р.
Надійне джерело

У Львові зводять три індустріальні парки на десять тисяч робочих місць

У Львові будують три індустріальні парки, де буде 10 тис. нових робочих місць.

12 жовтня у промисловій зоні Сигнівка заклали наріжний камінь під будівництво нового виробничо-складського комплексу та індустріального парку. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Загальна площа парку - 18,8242 га, його будуватиме компанія "Спарроу Кепітал".

"Впевнений, що цей проєкт, який має на меті здійснити тут 100 тис. м кв промислових площ, буде мати гарний ефект і для просто зайнятості в регіоні, і щодо інвестицій та інвесторів, які сюди залучені, що львівська громада у частині місцевих податків також отримає наповнення до бюджету і зможе брати нові горизонти у розвитку", - зазначив директор "Спарроу Кепітал" Максим Чухен.

Як своєю чергою зазначив під час урочистостей міський голова Львова Андрій Садовий, зараз у місті триває будівництво трьох індустріальних парків, де загалом буде створено 10 тис. нових робочих місць:

"Якщо говорити про індустріальні парки, то сьогодні ми маємо три локації. Зараз на локації компанії "Спарроу". Загалом ми говоримо про 10 тис. нових робочих місць. Ми сюди підвели воду, газопостачання, електропостачання, всі мережі, каналізацію, бо нам важливо, щоб інвестор прийшов і почав створювати виробництва, щоб давати людям роботу. Це для мене дуже важливо. Там далі завод буде будувати компанія Дунапак. Тут будуть різні виробництва, така тенденція сьогодні у світі. 10 тис нових робочих місць - це і Сигнівка, і Дунапак, і парк на Рясне - це три індустріальні парки, які сьогодні будуються. Вже скрізь йдуть будівельні роботи з будівництва корпусів".

Читайте також: У центрі Львова винний завод перетворять в офісний центр, - ФОТО

Фото на головній: Роман Балук, ЛМР

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #індустріальнийпарк #будівництво
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...