• Головна
  • У Львові «AhunaOhana» виконає складний танець навахо з 22 обручами.
11:59, 27 травня 2013 р.

У Львові «AhunaOhana» виконає складний танець навахо з 22 обручами.

У Львові щорічний Міжнародний фольклорний фестиваль «Етновир» знову збирає найекзотичніші колективи. В рамках фестивалю з 21 по 25 серпня відбуваються колоритні виступи колективів, вражаючі марш-паради учасників головними вулицями міста та презентація кухні народів світу.

Як стало відомо, цього року відвідувачі фестивалю «Етновир» побачать справжні екзотичні виступи у виконанні колективу з Гаваїв «AhunaOhana».

«AhunaOhana» — це сім’я, яка подорожує по всьому світу з 1983 року, поширюючи енергію та дух Гаваїв через витончений народний танець хула і мелодійні гавайські пісні, швидкі танці Таїті під акомпанемент автентичних барабанів, екзотичні танці Нової Зеландії і захоплюючі та ритмічні танці Самоа, в тому числі небезпечний танець з вогненним ножем», - розповів Андрій Сидор,  президент ГО «Етновир».

 «AhunaOhana» також виконує пісні і танці індіанців, в тому числі захоплюючий і складний танець навахо з 22 обручами. Танцюрист, рухаючись і підходячи до велетенських індіанських барабанів, використовує двадцять два обручі для створення різних форм природи, таких, як квіти, рослини, метелики, змії, птахи і могутні орли, шляхом переплетення обручів між ногами, руками і тілом.

Крім цього на VI Міжнародному фольклорному фестивалі «Етновир» виступлять колектив народного танцю «Bahot» (Туреччина), ансамбль «Zora» (Сербія), колектив «Nahui-Ollin» (Мексика), колектив «Братсво» (українська діаспора з Канади) та інші.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...