• Головна
  • Вперше у Львові провели засідання мерії на велосипедах, - ФОТО
15:01, 22 вересня 2021 р.
Надійне джерело

Вперше у Львові провели засідання мерії на велосипедах, - ФОТО

У Львові вперше провели позачергове засідання виконавчого комітету на велосипедах. 

22 вересня у Львові вперше відбулось позачергове засідання виконкому на велосипедах. Його провели на площі перед головним корпусом Львівського медичного університету  на вул. Пекарська, 69, куди мерія приїхала на велосипедах. Це приурочено до Європейського тижня мобільності та Всесвітнього дня без автомобіля. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради

Перший заступник міського голови Андрій Москаленко зазначив, всі члени виконкому з приємністю долучились до цієї ініціативи. За його словами, це вперше в історії міста і вперше в історії України. 

У порядку денному позачергового засідання було 2 тематичні питання: про розвиток велосипедної мережі та підготовку  програми розвитку велосипедної мережі та інфраструктури Львівської міської територіальної громади до 2030 року, а також щодо плану сталої міської мобільності.

Окремо розглянули протокольне доручення щодо вул. Пекарської. За словами мера міста Андрій Садового, вулиці Пекарській дали ще один імпульс. 

"Частина від вул. Тершаківців до Личаківського цвинтаря зроблена за новими стандартами, а частина від вул. Тершаківців до вул. І. Франка була зроблена за старими ДБН. Це потрібно виправити. Мережі там вже замінені, тому, я думаю, наступного року ми це зможемо зробити. Це сьогодні одна із найпрекрасніших вулиць, тому що вона стала швидшою втричі. Тепер люди мають тут місце для паркування, нормальні хідники для пішоходів і велосмуги для проїзду з обох сторін. Потрібно також допомогти медичному університету, щоб фонтан, що є на його території, ожив", - зауважив Садовий. 

Читайте також: "Ми прийняли соломонове рішення": Садовий каже, що всі школи у Львові працюватимуть

Фото: Роман Балук, Олександр Мазуренко

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #мерія #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,75
EUR
42,70
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...