• Головна
  • Все буде «!FEST»: львівський підприємець планує відкрити в Україні 100 приватних шкіл
20:57, 16 вересня 2021 р.
Надійне джерело

Все буде «!FEST»: львівський підприємець планує відкрити в Україні 100 приватних шкіл

Холдинг емоцій "!FEST" планує відкрити по Україні сотню приватних шкіл.

Під час Міжнародного економічного форуму у Львові український підприємець, ресторатор, співвласник та співзасновник Холдингу емоцій "!FEST" Андрій Худо наголосив, що освіта - перспективна галузь і в неї потрібно інвестувати.

Як він розповів, коли 13 років тому на основі кластерного підходу розробляли стратегію конкурентоспроможності Львівщини, виділили дві галузі: туризм і ІТ. А згодом виокремили ще дві - біотехнології та освіту.

"Мій меседж про те, що освіта - це достатньо перспективна галузь, тому звертайте на неї увагу та інвестуйте, адже це наше майбутнє", - наголосив Андрій Худо.

За його підприємця, бізнесу потрібно вкладати в освіту, щоб мати перспективу і втримати працівників. Так, Холдинг емоцій "!FEST" планує збудувати на території України сотню приватних шкіл. Дві такі Школи вільних та небайдужих працюють у Львові - на вулицях Науковій та Клепарівській. Наступний крок - відкрити такий навчальний заклад по франчайзингу в Києві.

"П’ять років тому ми задумалися, чим ми, Холдинг емоцій "!FEST", можемо бути корисними… Вирішили інвестувати кошти в приватні школи. Цей проєкт називається Школа вільних та небайдужих, бо це дві основні цінності, які ми культивуємо в нашій команді. Основна задача школи - випускати щасливих дітей... Як і в ресторанному бізнесі, ставимо тут також перед собою високі цілі, наші амбітні плани - відкрити 100 шкіл в Україні. Якщо говорити про кошти, то орендуючи приміщення, інвестиція в школу буде становити від мільйона доларів. Де-факто, якщо в найближчі 10 років ми зможемо інвестувати в 100 шкіл, то це будуть сотні мільйонів доларів. Звісно, ми не зможемо все це зробити самі, шукаємо партнерів-однодумців, які поділятимуть з нами ці цінності та матимуть інтерес інвестувати в майбутнє освіти в Україні", - розповів Андрій Худо.

Читайте також: Міжнародний економічний форум стартував у Львові, - ФОТО

Фото на головній: Facebook/Андрій Худо

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#бізнес #Львів #підприємець #приватнішколи #школи #АндрійХудо
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...