• Головна
  • Міжнародний економічний форум стартував у Львові, - ФОТО
10:30, 16 вересня 2021 р.
Надійне джерело

Міжнародний економічний форум стартував у Львові, - ФОТО

У Львові стартував XX ювілейний Міжнародний економічний форум.

Сьогодні, 16 вересня, на "Арені Львів" розпочався Міжнародний економічний форум. Про це з місця події повідомляє кореспондентка сайту 032.ua.

Захід триватиме протягом 16-18 вересня. Організатори очікують, що у форумі візьмуть участь понад 1,5 тисячі гостей, зокрема представники українського політикуму та громадського суспільства, українські та закордонні бізнесмени, успішні реформатори з інших країн світу, визначні економісти, посли та науковці.

В рамках Міжнародного економічного форуму проведуть три панельні дискусії: "Постпандемічний світ: від нових викликів до стійкого економічного розвитку", "Львівщина: капіталізація через додану вартість", "Інвестиції в цінності".

Міжнародний економічний форум стартував у Львові, - ФОТО, фото-6

"Цей форум дає можливість зустрітися бізнесу і владі, відверто обговорити існуючі проблеми і знайти проблеми їх вирішення. Такі майданчики - це можливість довготермінових контактів, планів і нових проєктів, які мають базуватися на довірі", - зазначив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Варто зауважити, що на заході виступатиме міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов, голова державної регуляторної служби України Олексій Кучер, президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков, норвезький економіст, професор технологій управління та стратегій розвитку Талліннського технічного університету Естонії Ерік Райнерт. Також спікерами у панельних дискусіях будуть відома українська диригентка Оксана Линів, підприємець, ресторатор, співвласник та співзасновник Холдингу емоцій "!FEST" Андрій Худо, співвласник і член ради директорів компанії SoftServe Тарас Кицмей, ректор УКУ отець Богдан Прах.

Також у рамках Міжнародного економічного форуму проведуть Startup Expo - виставку із понад 70 українськими стартапами, а також Business Expo - виставка, на якій кожен охочий зможе представити товари та послуги свого підприємства.

Читайте також: На Львівщині стали відомі найбільші платники податку на доходи фізичних осіб

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #економіка #бізнес #Міжнароднийекономічнийфорум #"АренаЛьвів"
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...