• Головна
  • Шок! Львівська шахрайка переховувала дитину на Донбасі
18:00, 22 травня 2013 р.

Шок! Львівська шахрайка переховувала дитину на Донбасі

Шахрайка перебувала у міждержавному розшуку. Протягом багатьох років жінка ховала доньку в Маріуполі під різними прізвищами.

Про це повідомили в прес-службі Маріупольського міськуправління міліції Донецької області.

Жінка з дитиною жила «під прикриттям», постійно змінюючи місце проживання. У прес-службі зазначили, що вперше про цю сім'ю у відділенні кримінальної міліції у справах дітей Орджонікідзевського РВ Маріупольського МУ дізналися в 2010 році. Тоді адміністрація однієї з шкіл району забила тривогу: учениця початкових класів не відвідує заняття. У квітні поточного року до міліції звернулися педагоги іншої школи. Назвали інше прізвище учениці, але озвучили ту ж проблему.

Міліціонери встановили, мова йде про одне й те ж дитину. Просто дівчинка вчилася в декількох закладах то під прізвищем то батька, то матері, проживала зі сторонньою жінкою. Про маму школярка розповідала, що та поїхала на заробітки до Києва і обіцяла її забрати з собою пізніше.

Правоохоронці помістили дитину в лікарню на обстеження. Однак через 10 днів дівчинка покинула медичний заклад, не поставивши до відома ні лікарів, ні міліціонерів.

«Було встановлено, що рідний брат дівчинки, який вже 3 роки жив у Києві, домовився зі своїми друзями в Маріуполі, щоб вони забрали її з лікарні і доставили до столиці, - зазначила співробітник відділення кримінальної міліції у справах дітей Орджонікідзевського РВ Марина Михайленко. - Двоє хлопців виконали його прохання ».

Маріупольські оперативники наздогнали всіх учасників цієї історії в Києві, коли вся сім'я возз'єдналася. Виявляється, вони родом з Львівської області. Там, жінку протягом багатьох років розшукують за шахрайські дії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...