• Головна
  • Авто твоєї мрії: Огляд доставок авто з США, Кореї та Європи у Львові
Новини компаній
17:00, 28 жовтня 2021 р.

Авто твоєї мрії: Огляд доставок авто з США, Кореї та Європи у Львові

Новини компаній
Авто твоєї мрії: Огляд доставок авто з США, Кореї та Європи у Львові

Пригін автомобілів із-за кордону – це досить гарна можливість нарешті обзавестися новим автомобілем бажаної комплектації та марки. Правда для того аби сама процедура придбання й доставки транспортного засобу не була для вас пов'язана з безліччю труднощів, що їх пересічному автомобілісту важко зрозуміти, найкраще звернутися до послуг компаній-посередників, що спеціалізуються на пригоні автомобілів з-за кордону на замовлення.

Таким чином ви гарантовано позбавите себе від безлічі проблем пов'язаних з пригоном авто та знайдете надійного партнера, друга і помічника, який залюбки візьме на себе всі етапи та нюанси процедури придбання та доставки. До слова, спеціально для економії вашого часу команда 032 підготувала спецпроект в якому зібрані надійні і перевірені компанії, що надають послуги по пригону автомобілів із-за кордону. Тому запрошуємо вас до знайомства. Бажаємо успіху в пошуку вашого фаворита, співпраця з яким переросте у здійснення вашої мрії – придбання надійного та омріяного власного авто.

 

American Avto

American Avto - Провідна компанія в сфері доставки авто з Америки і Кореї, за 8 років роботи зробила власниками нових авто більш 5тисяч людей

Власний офіс в США, 15 офісів по Україні, максимальна прозорість і відкритість - це тільки частина переваг, за які цінують компанію.

Професіональний підхід

Компанія сумлінно підходить до покупки кожного автомобіля, ще до торгів інформує клієнта про всі платежі, при цьому гарантує, що суми не зміняться

Завдяки експертному відділу, особистого контролю керівником сто всіх прорахунків, власного відділу спеціалістів по запчастинам.

Фіксація бюджету

Наявність своїх сервісів дозволяє максимально точно розраховувати кожне авто, і надавати гарантії збереження затвердження розрахунку.

Для участі в торгах не потрібні заставні суми або передоплати, прямо в офісі з менеджером можна вибрати і пробувати купити будь-яке авто.

Тут Ви зможете придбати авто з США або Кореї "Під Ключ" з гарантованою знижкою 50%, при цьому компанія фіксує всі платежі і супроводжує на всіх стадіях.

Бажаєте отримати готову добірку авто на Viber або Telegram і закріпити за собою знижку 50%, тисніть

ОТРИМАТИ ПІДБІРКУ

У Львові можна отримати безкоштовну консультацію за адресою:

  • вул. Данила Апостола, 10.

Телефон офісу:

  • +38 (097) 955 90 90 (пишить на Viber 24/7)

Більше 100 оглядів доставлених авто і підбірок під Ваш бюджет на YouTube каналі American Avto:

Телефони компанії (багатоканальні):

  • (068) 790 79 99
  • (073) 790 79 99
  • (066) 3 555 600

ROLEN

Автопригін із США «під ключ» — основний напрямок діяльності автоцентру ROLEN. Маємо більше 10 років досвіду. Повну вартість авто, з ремонтом та оформленням, розраховуємо одразу. Можемо запропонувати кредитування до 100% вартості авто. Працюємо через офіційний договір, тож бюджет строго фіксується.

Раптом сумніваєтесь чи варто везти авто з-за океану, ось ТОП-5 аргументів на користь автомобілів з американських аукціонів:

  • Вигідна ціна. Пригін із США бюджетніший за купівлю авто на вторинному ринку.
  • Великий асортимент. На американські торговельні майданчики потрапляють як останні моделі, так і раритетні екземпляри — кожен може знайти «свій» автомобіль.
  • Максимальна комплектація. Американці не економлять на власному комфорті та на засобах пересування, зокрема.
  • Маленький пробіг. Страхові компанії США за найменших пошкоджень виставляють авто на торги. Тож шанси придбати машину з маленьким пробігом дуже великі.
  • Якість та надійність. Американські водії дуже вимогливі в питаннях безпеки та якості.

Головний офіс ROLEN розташований на території багатопрофільного автоцентру з власним цехом малярно-кузовного ремонту та студією детейлінгу. Працюємо по всій Україні. Детальніше на сайті та в наших соцмережах.

El-optimum.com – доставка найкращих надійних електромобілів з Китаю за доступними цінами

Ви давно мріяли придбати хороший екологічний транспорт, котрий справно служитиме вам багато років? Тоді саме час замислитися про те, щоб купити авто з Китаю. Ми – El-optimum.com, сучасна українська компанія, яка тривалий час спеціалізується на пригоні автомобілів з-за кордону, а саме нових електромобілів з Китаю.

Чому саме клієнти обирають нас?

На це є багато причин. Наша компанія має успішний досвід в сфері пригону авто з Китаю тому ми з легкістю зможемо втілити вашу мрію про аби мати доступний електромобіль. Нові автомобілі прямо з автосалону в плівках та за цілком доступними цінами, хіба може бути щось краще ?! Кожен клієнт, який співпрацює з нами, в результаті отримує абсолютно новий електромобіль за доступними ринковими цінами та в той же час при мінімальних умовах.

Всю складну роботу пов'язану з купівлею, підбором та відповідно пригоном авто, а також домовленості компанія повністю бере на себе. До уваги всіх клієнтів в нашому асортименті представлений великий модельний ряд на абсолютно будь-який смак та бюджет. Термін доставки електромобілів складе трохи більше двох місяців. Тому якщо ви хотіли б обзавестися якісним китайським електромобілем, що буде служити вам багато років, значить прийшов вірний час діяти. Якщо ви бажаете стати власником нового електромобілю, то ми завжди ради допомогти. Якщо у вас залишилися питання, ставте їх. Будемо раді допомогти та втілити в реальність вашу мрію.

Авто твоєї мрії: Огляд доставок авто з США, Кореї та Європи у Львові, фото-17

W8 Shipping – надійний експерт в пригоні сучасних та комфортабельних авто з-за кордону

Якщо ви давно хотіли придбати комфортабельне та надійне авто з відмінною комплектацією та відповідно гарними характеристиками з-за кордону, ласкаво просимо в нашу сучасну українську компанію W8 Shipping Ukraine. Ми багато років успішно займаємося придбанням і доставкою автомобілів з США в Україну, тому 100% гарантуємо вам, що звернувшись до послуг компанії, зовсім скоро у вашому володінні буде транспортний засіб, про який ви раніше тільки мріяли.

Чому компанія W8 Shipping Ukraine – вибір №1 серед тих, хто бажає придбати авто?

W8 Shipping Ukraine – офіційний авторизований на території України партнер відомого та найбільшого американського аукціону Copart, що рекомендує нашу компанію як кращого перевізника. На території України від компанії офіційно відкриті й працюють аж п’ять офісів (Київ, Одеса, Харків, Дніпро, Львів). Минулий 2020-й рік був вдалим для компанії, адже ми доставили в Україну зі Сполучених Штатів Америки аж 26968 з, згідно даних митниці, 63662 легкових б/у авто, тим самим зайнявши цілих 42% всього ринку американських авто в країні.

У поточному 2021-му році позначка доставлених нашою компанією авто, переступила далеко за 22 000. На території США у нас є шість майданчиків в п’яти штатах (знаходяться поруч найбільших портів). Станом на сьогодні представництва нашої компанії W8 Shipping також відкриті в:

  • Камбоджі;
  • Омані;
  • Грузії;
  • ОАЕ;
  • Йорданії.

До слова, ми є однією з тих небагатьох компаній, котрі самостійно займаються всім процесом придбання авто, починаючи безпосередньо від покупки автомобіля в США і його доставки, закінчуючи його розмитненням в Україні, при цьому без звернення до послуг будь-яких посередників. Раптом у вас залишилися питання до нас або можливо ви хотіли б обговорити наше співробітництво, звертайтеся. З радістю проконсультуємо та надамо кожному професійну допомогу в здійсненні мрії.

Контакти компанії:

Авто твоєї мрії: Огляд доставок авто з США, Кореї та Європи у Львові, фото-23

Пошук та придбання авто з пробігом компанією Badzinger Auto – ваша 100% гарантія чесних пробігів, доступних цін та великого вибору сучасних машин

Європейський ринок автомобілів постійно розвивається: тут з'являється безліч компаній, котрі відкривають можливість кожному українському автолюбителю купувати автомобілі з пробігом в хорошому стані та за доступною ціною. Підбір та пригін авто з Європи до Львова – сьогодні не проблема й це факт, що підтверджений наявністю на львівських дорогах величезної кількості автомобілів з Європи.

Якщо ви давно хотіли придбати комфортабельне та якісне авто з відмінною комплектацією та характеристиками з-за кордону, візьміть на замітку компанію Badzinger Auto.

Основні особливості Badzinger Auto

Badzinger Auto – перевірений та надійний український лідер з продажу електромобілів комерційного призначення. Для зручності й комфорту клієнтів в компанії працюють кваліфіковані професіонали з багаторічним досвідом у цій сфері, котрі завжди готові:

  • проконсультувати та надати вичерпні відповіді на цікавлячі клієнтів питання;
  • здійснити професійний підбір автомобілів відповідно до вимог та потреб замовників;
  • запропонувати на транспортні засоби найдемократичніші ціни ринку.

Серед переліку основних переваг компанії завдячуючи яким її цінують клієнти, окремо хочеться відзначити декілька наступних:

  • в асортименті Badzinger Auto знаходиться надзвичайно велика кількість авто з-за кордону з прозорою історією та на будь-який смак й бюджет;
  • здійснення кваліфікованого післяпродажного обслуговування електромобілів;
  • здійснення продажу авто по перерахунку та з ПДВ;
  • можливість придбання автотранспорту в кредит або лізинг.

Понад 3 тисячі задоволених клієнтів стали щасливими власниками омріяних автомобілів з Європи. Тому якщо ви шукаєте компанію, котра надає високоякісні послуги з підбору, придбання та перевезення автомобілів власними автовозами по Україні та з країн Європи, пропонуючи тим самим комплексні логістичні рішення, звертайтеся.

Контактна інформація:

Продаж:

  • +38 (097) 029-88-88 – Андрій
  • +38 (095) 143-88-88 – Юрій
  • +38 (097) 029-55-55 – Олег
  • +38 (097) 029-44-44 – Тарас

Електромобілі:

  • +38 (097) 029-33-33 – Олег

Доставка авто:

  • +38 (097) 029-88-88
Авто твоєї мрії: Огляд доставок авто з США, Кореї та Європи у Львові, фото-35

Компанія COYOTEAUTO – найкраща ціна у Львові на б/у машини з США

Якщо ви давно хотіли придбати якісний і комфортабельний б/у автомобіль із відмінною комплектацію та характеристиками з-за кордону, ласкаво просимо в компанію COYOTEAUTO.

Компанія успішно спеціалізується на доставці авто із США та Канади, тому гарантує вам що звернувшись до послуг COYOTEAUTO, зовсім скоро у вашому володінні буде найкращий у своєму роді транспортний засіб, який тільки можна знайти та придбати.

Основні напрямки роботи компанії

Всім своїм клієнтам компанія COYOTEAUTO пропонує індивідуальний підхід та повний перелік послуг у сфері доставки автомобілів із США та Канади. Зокрема вони займаються підбором та купівлею авто, їх доставкою та розмитненням, сертифікацією, страхуванням авто в дорозі до України. Крім того, здійснють підбір необхідних запчастин та кваліфікований ремонт.

Основні переваги COYOTEAUTO

Працюють для того аби максимально задовольняти всі вимоги та бажання клієнтів. Саме тому кожен з клієнтів, хто з ними співпрацює, в результаті отримує не лише підбір авто з побажаннями та доступним бюджетом, але й:

  • повний супровід;
  • відсутність будь-яких прихованих платежів та комісій;
  • організацію доставки запчастин та ремонт авто за вигідною ціною;
  • сертифікацію;
  • співробітники компанії готують необхідний для постановки на облік пакет документів.

Раптом у вас залишилися питання чи може ви хотіли обговорити співпрацю, звертайтеся. Фахівці COYOTEAUTO завжди будуть раді допомогти.

Контакти компанії:

Авто твоєї мрії: Огляд доставок авто з США, Кореї та Європи у Львові, фото-36

CAROMOTO - купіть ваш автомобілі без посередників!

Caromoto Ukraine - офіційний представник компанії Caromoto LLC заснована в Вашингтоні, за допомогою якого ви можете придбати автомобілі з аукціонів Copart, IAAI, Manheim, Adesa, Pipeline і ін.

Ми єдині, хто пропонує:

  • публічний доступ 8 найбільшим аукціонів США і Канади
  • можливість робити ставки самостійно, виключаючи посередників
  • доступ до живих торгів в режимі реального часу на сайті компанії
  • прозорий процес транспортування в порт і морськоїдоставки купленої техніки в Україні.

Наші головні переваги - як і спосіб надання послуг, а також в їх прозорості.

Будь-який користувач абсолютно безкоштовно може переглядати лоти з аукціонів США і Канади: Copart, IAAI, Manheim, Adesa, Adesa Canada, Impact Canada, Pipeline на сайті компанії www.caromoto.com

Кожен бажаючий може розрахувати на сайті компанії остаточну вартість придбаної техніки з доставкою в Україну. Таким чином, у вас є точний і остаточний розрахунок, на весь час доставки купленої техніки. Більш того, підсумкова вартість техніки, тут в Україні з усіма платежами, буде нижче пропонованої від інших компаній, тому що CAROMOTO пропонує найнижчу комісію для своїх клієнтів в розмірі 295 $

Кожен наш клієнт може самостійно робити ставки на аукціонах США, т. Е. Вживу дивитися і брати участь в торгах - послуга є унікальною на ринку України.

Особистий кабінет дозволяє відстежувати процес покупки і доставки купленої техніки по 15 різними параметрами, в тому числі:

  • безкоштовно користуватися системою AUTOCHECK;
  • цілодобово (24/7) відстежувати місцезнаходження вашої техніки в будь-який момент часу (від місця продажу в США до митниці в Україні);
  • переглядати фотографії і докладні звіти за технічним станом лота

CAROMOTO - міжнародна компанія володіє статусом офіційного партнера аукціону IAA в 4 країнах, а в Україні ми є офіційними брокерами аукціону IAA/

Ми пропонує мінімальні витрати на логістичні послуги і короткі терміни доставки купленої техніки, доставки товару з 10 портів США і Канади, а також використання власних складів в кожному з 10 портів

Зв'яжіться з нашими менеджерами, щоб дізнатися подробиці:

Авто твоєї мрії: Огляд доставок авто з США, Кореї та Європи у Львові, фото-44

Компанія «Liberty Auto»

Якщо Ви мрієте стати власником автомобіля з-за кордону, але не знаєте, яку модель машини краще обрати, як правильно оформити документи, де ж взагалі шукати і як безпечно доставити її в Україну, варто звернутись до фахівців, які працюють не один рік у цій галузі.

Перший крок до покупки омріяної автівки для майбутнього власника – вирішити, де саме купувати авто: з США, Кореї чи Європи. Кожен напрямок має свої особливості: від запропонованих моделей до витрат й різного терміну доставки в Україну. Навіть вивчаючи цей ринок, важко прорахувати всі витрати, ризики та вигоду купівлі авто з іншої країни. Адже звичайна людина не зможе стовідсотково перевірити історію та стан машини, ба більше - самостійно оглянути транспорт на місці купівлі.

Саме тому найкращим варіантом у такій ситуації - звернення до професіоналів, котрі мають налагоджену комунікацію з логістичними компаніями, партнерами, які займають перевіркою авто в іншій країні, автосервісами, страховими компаніями і т.д.

У таких випадках ми рекомендуємо «Liberty Auto» – компанію, яка офіційно імпортує автомобілі з США, Кореї та Європи в Україну більше 5-ти років. Експерти компанії допоможуть вам підібрати оптимальний варіант під ваш бюджет та проконсультують по всіх етапах придбання авто – від вибору марки та моделі до сертифікації та постановки машини на облік.

Основні переваги компанії «Liberty Auto», на які варто звернути увагу:

  • Наявність стаціонарного офісу в м. Львів;
  • Економія під час покупки автомобіля до 40%;
  • Супровід на всіх етапах роботи: від підбору авто до передачі машини клієнту;
  • Забезпечення фото- та відео-фіксацією етапів роботи;
  • Перевірка історії автомобіля за спеціалізованими сервісами, а також на місці завдяки офіційним партнерам в США, Кореї та Європі;
  • Прозорі платежі та співпраця через офіційний договір;
  • Професійна консультація та інформаційна підтримка 24/7;
  • Сертифікація та постановка на облік автомобіля.

Контакти:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#доставка авто #пригін #США #Корея #Європа #купити під ключ #ціна #гарантії #знижки
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...