• Головна
  • На Львівщині у ДТП постраждали 6 людей, - ФОТО
14:08, 23 серпня 2021 р.
Надійне джерело

На Львівщині у ДТП постраждали 6 людей, - ФОТО

На Яворівщині у ДТП постраждали 6 людей. 

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівщини, ДТП сталася 22 серпня близько 8:00 на автодорозі Львів-Краковець поблизу села Когути Яворівського району. Там відбулося попутне зіткнення автомобілів Кia під керуванням 20-річного жителя міста Яворів та Mercedes Sprinter, яким керував 31-річний мешканець Івано-Франківської області.

Внаслідок ДТП водій та пасажири  Mercedes - чоловіки віком 35 та 47 років, а також 23-річна дівчина, усі мешканці Івано-Франківської області - отримали тілесні ушкодження різної важкості. Також травмовані дві 18-річні пасажирки автомобіля «КІА», мешканки міста Новояворівськ. Усі потерпілі доставлені до лікарні.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Читайте також: На Львівщині рятувальники знайшли бабусю, що заблукала у лісі, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#дтпяворівськийрайон #дтпзпостраждалими #дтпнальвівщині #6людейгспіталізували #попутнезіткнення #новинильвів #новинильвівщини #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...