• Головна
  • В аеропорту "Львів" вакцинувати будуть не лише пасажирів: що відомо
18:05, 10 серпня 2021 р.
Надійне джерело

В аеропорту "Львів" вакцинувати будуть не лише пасажирів: що відомо

Розповідаємо про вакцинацію в аеропорту "Львів". 

Із 6 серпня у Львівському аеропорту працює центр вакцинації. Тут щеплюють вакцинами Pfizer та CoronaVac. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОДА

Директорка аеропорту "Львів" Тетяна Романовська зазначила, що наразі за добу невилика кількість вакцинованих - 10 - 15 людей. Центр облаштований для вакцинації пасажирів. Інших осіб приймають у невеликій кількості у час відльотів і прильотів - по списку за попередньою реєстрацією. Наразі узгоджують найкращий час для вакцинації усіх охочих жителів. 

Щодо проведення швидких тестів на коронавірус в аеропорту, то пункт тестування розміщений в зоні прильоту, до проходження паспортного контролю. Пункти працюють цілодобово. Тестування проходять лише пасажири, які прилітають регулярними рейсами. 

Генеральна директора Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ Наталія Іванченко також розповіла, який порядок дій в разі виявлення у пасажирів позитивного тесту на ковід.

За її словами, людей з позитивним тестом поміщають в ізолятор в аеропорту. Прикордонники приймають рішення, чи може така людина перетнути кордон, потім викликається бригада медиків, яка супроводжує особу до місця обсервації. Після огляду лікаря вирішується питання, чи людину госпіталізують, чи може залишитися на ізоляції. 

Читайте також: Вакцинація у Львові: де можна отримати щеплення та якою вакциною 13 - 15 серпня

Фото на головній: Львівський обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики, фейсбук

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #вакцинація #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...