• Головна
  • Розвиток дитини у Львові: гуртки, дитячі садки, розвиваючі та мовні центри
11:08, 19 жовтня 2021 р.

Розвиток дитини у Львові: гуртки, дитячі садки, розвиваючі та мовні центри

Розвиток дитини у Львові: гуртки, дитячі садки, розвиваючі та мовні центри

/3171387/rozvitok-ditini-u-lvovi-gurtki-ditaci-sadki-rozvivauci-ta-movni-centri

Розвиток дитини у Львові: гуртки, дитячі садки, розвиваючі та мовні центри, фото-1
Розвиток дитини у Львові: гуртки, дитячі садки, розвиваючі та мовні центри, фото-2
Розвиток дитини у Львові: гуртки, дитячі садки, розвиваючі та мовні центри, фото-3
Розвиток дитини у Львові: гуртки, дитячі садки, розвиваючі та мовні центри, фото-4
Розвиток дитини у Львові: гуртки, дитячі садки, розвиваючі та мовні центри, фото-5
Розвиток дитини у Львові: гуртки, дитячі садки, розвиваючі та мовні центри, фото-6
Розвиток дитини у Львові: гуртки, дитячі садки, розвиваючі та мовні центри, фото-7

Щаслива дитина — це вихований в любові та розвинений за віком малюк, з яким граються та якого розуміють. Сучасні батьки розуміють як важливо допомагати дитині досліджувати навколишній світ та гармонійно розвиватися. Найкращими помічниками у цій нелегкій справі є дитячі центри, садочки, спеціалізовані гуртки та курси.

Незалежно від віку дитини наш спецпроект допоможе Вам обрати заняття за Вашим смаком та необхідністю. До прикладу, курси раннього розвитку, творчі студії, спортивні секції, навчальні факультативи, заняття з музики, іноземної мови тощо. А батьки, які шукають трішки свободи, знайдуть для себе ідеальний варіант міні-садочку чи погодинного догляду за дитиною.

Ми підібрали найкращі пропозиції, які задіюють всі канали сприйняття та розвитку дитини, тренують відповідні навички і відповідають наступним критеріям:

  • Використання в роботі сучасних методик навчання;
  • Наповнення дозвілля малюків захоплюючими і різноманітними програмами;
  • Забезпечення безпеки та комфорту для дітей та їхніх батьків;
  • Професійний колектив кваліфікованих фахівців обраної сфери послуг;
  • Мотивація дітей до занять за допомогою гри.

Спецпроект створено для того, щоб дитячі центри стали доступнішими. 032.ua прагне допомогти Вам знайти відповідні розвиваючі заняття для дітей поруч з домом. Нижче Ви можете ознайомитися з нашою добіркою закладів дитячого дозвілля та додаткового навчання.

Розвиток дитини у Львові: гуртки, дитячі садки, розвиваючі та мовні центри, фото-8

BAUER - Школа фігурного катання

Заснована наприкінці 2019 року школа відкрила двері для діток від 3 до 15 років в один з найбільш витончених видів спорту. Групи формуються, виходячи з мети, яку перед собою ставлять діти. Всього є три рівня навантаження, які відповідають різним напрямкам підготовки:

Група Юний Фігурист – це початківці, які ставлять перед собою мету навчитись впевнено кататись та освоїти базові елементи цього дивовижного спорту.

Група Аматор – спортсмени представляють школу на змаганнях аматорів в Україні та за її межами, приймають участь у показових виступах та льодових мюзиклах, які є невід’ємною частиною життя школи. В програму включено загальна та спеціальна фізичні підготовки, гімнастика, балет, льодові тренування.

Група Спорт – тут ставлять перед собою справжні великі спортивні цілі. Діти приймають участь в українських та міжнародних спортивних змаганнях, готуються до виконання основних ролей в льодових постановках.

Зі спортсменами працює професійний масажист - реабілітолог, медичний супровід проводить клініка  Веселка, а страхування забезпечує страхова група ПЗУ Україна.

Тренуються діти на ковзанках ТРК Південний, ТРЦ «King Cross Leopolis, на льодових аренах у м. Новояворівськ та м. Калуш.

Контактна інформація:

  • bauer.school
  • bauer.school.lviv
  • Youtube 
  • Tik Tok
  •  0981151554
  • Адреса: Ковзанка ТВК 'Південний' вул. Щирецька 36 Ковзанка ТРЦ 'King Cross Leopolis' с. Сокільники Львівська обл., Україна

Логопедичний центр Розмовляйко

"Розмовляйко" — спеціалізований логопедичний центр, створений для допомоги дітям з мовленнєвими і поведінковими порушеннями.

Центр спеціалізується на діагностиці, корекції та реабілітації  дітей всіх вікових груп та дорослих.

Основне завдання центру: допомога дітям з затримкою мовленєєвого розвитку, а також робота із складними порушеннями у дітей, яким потрібен особливий підхід та ефективні сучасні методики. 

Над подоланням порушень комплексно працює колектив центру — це висококваліфікована команда спеціалістів різного профілю, в яку входять логопеди, логопеди-дефектологи, психологи, нейропсихолог та спеціалісти метод Tomatis®. Зокрема, у центрі працює сертифікований спеціаліст 2 рівня Томатіс-терапії. 

Спеціалісти консультують та проводять діагностику мовленнєвих навичок, після чого розробляють індивідуальну корекційну програму, яка комплексно працює над подоланням порушень.

Що таке метод Tomatis®?

Методу Томатіс властиві величезні можливості. Однак він не є "чарівною таблеткою". Важливо дотримуватись рекомендацій спеціаліста, а також посилювати ефект Томатіс між заняттями і курсами:

  • займатись зі спеціалістами відповідного напряму (логопед, дефектолог, психолог, педагог і т.д.);
  • більше спілкуватись з дитиною вдома, гратись, читати їй, вмикати музику;

Курс Томатіс можна проходити діткам віком від 2 років.

 З якими дітьми працюють у центрі "Розмовляйко"?

У логопедичному центрі надають послуги корекційної, логопедичної, дефектологічної та психологічної допомоги дітям з затримкою мовлення, алалія, дизатрія, заїкання, дислалія, ФФНМ, порушення процесів читання та письма, ехолалія, диспраксія, синдром дефіциту уваги та гіперактивність, затримка психофізичного розвитку.

Потрібна порада та детальніша інформація? Телефонуйте

Розвиток дитини у Львові: гуртки, дитячі садки, розвиваючі та мовні центри, фото-19

Приватний садок "Фрузя" — унікальний простір де вчать самовиражатись, будувати здорові кордони особистості і вміти бути щасливим

Якщо Ви шукаєте приватний садок у Львові з відмінними умовами для розвитку пізнавальних інтересів та навчання дитини, тоді "Фрузя" саме те, що Вам потрібно!

Чому батьки обирають сучасний садочок вражень "Фрузя"?

  • Пізнавальні екскурсії. "Фрузя" є першими сміливцями, які наважилися їздити з маленькими дітьми на екскурсії.
  • Безпечний простір. Всі садки знаходяться у великих будинках з власною територією і майданчиком.
  • Власний кейтерінг. У Фрузі своя кухня з професійним шеф-кухарем, який годує не лише своїх діток, а й інші садочки Львова.
  • Атмосферні дитячі вечірки.

А чому б не влаштувати піратську вечірку в дитячому садку? Або ж піна-party чи шотландський день? Найкраще знайомити дітей зі світом та їхніми звичаями у формі веселих та емоційних ігор, які дарують дітям не лише позитивні емоції, а й навчають долати перешкоди, розвивати спостережливість, тренувати пам'ять та увагу.

Які заняття проводяться з дітьми у садочку "Фрузя"?

  • Англійська мова з native speaker;
  • Заняття з логопедом;
  • Профілактичні заняття з фізіотерапевтом;
  • Кулінарні заняття, які формують звичку здорового харчування та навчають правил етикету;
  • Музичні заняття, які не лише виховують у дітей естетичний смак, а й розвивають слух та почуття ритму;
  • Заняття з психологом, який допомагає швидше адаптуватися дітям до садочку та сприяє розвитку психологічної зрілості дитини.

Команда "Фрузя" уміло втілюють сміливі ідеї в життя садочку, наповнюючи дитячі голови й серця корисними навичками та особливою енергетикою. Тож обираючи садочок "Фрузя" для своєї дитини — Ви обираєте дитинство, наповнене яскравими враженнями!

Сім'я від А до Я — центр розвитку дітей, який об'єднує думаючих батьків

Унікальність клубу "Сім'я від А до Я" полягає в тому, що це єдиний у Львові розвиваючий центр, який розробив та втілив в програму занять власні методики розвитку дітей як повноцінної особистості та сприяють її гармонійному розвитку відповідно до сенситивних періодів дорослішання малюка.

Розвиваючий клуб "Сім'я від А до Я" пропонує широкий спектр програм для малюків з 6 місяців, які включають комплексні заняття з фізичного, мовленнєвого, творчого розвитку дитини, а також сприяють її соціалізації, покращують сон та зміцнюють імунітет. Серед послуг центру розвиваючі заняття для таких вікових категорій дітей:

  • "Повзунки" — від 6 місяців до 1 року 2 місяців;
  • "Ходунки" і "Бігунки" — від 1 року 3 місяців до 2 років 6 місяців;
  • "Пізнайки" — від 2 років 7 місяців до 3 років 6 місяців;
  • "Чомучки" — від 3 років 7 місяців до 5 років;
  • Підготовка до школи з 5 років.

Заняття в клубі проходить в малих групах до 8 осіб. Це забезпечує індивідуальний підхід до кожної дитини та дозволяє педагогам, а їх на занятті двоє приділяти максимальну увагу усім діткам.

Безпечне та здорове середовище для дитини — основа для всебічного та гармонійного розвитку особистості та усіх видів інтелекту. Саме тому в центрі дбайливо ставляться до кожної дитини, створивши комфортні умови розвитку: паркова зона, екологічний ремонт без шкідливих для здоров’я дітей килимів чи ламінату, якісні сучасні іграшки, підігрів підлоги, щоденне вологе прибирання.

"Сім'я від А до Я" — місце, де діти гармонійно розвиваються та займаються улюбленими справами!

Дитячий центр "Бешкетник"

Центр для дітей  "Бешкетник" — ігровий простір гармонійного розвитку інтелекту дитини та всіх необхідних життєвих навичок. "Бешкетник" — це найкраща допомога для тих, хто шукає з ким залишити дитину на кілька годин або ж прагне дати малюку максимум корисних знань, розкрити його таланти та підтримати природну цікавість.

Що таке "Бешкетник"? Це:

  • міні-садок;
  • погодинний догляд;
  • розвиваючі заняття;
  • методика Монтессорі;
  • квест-вечірки;
  • групи вихідного дня.

Заняття проходять у невеликих групах, які розподілені відповідно до віку дітей. У програму входять заняття з англійської мови, хореографія, помірні фізичні навантаження, комунікативні ігри та творчі студії. Особлива увага приділяється сенсорній системі дитини. Для збалансованого та спокійного її розвитку у центрі бешкетників облаштували спеціальну сенсорну кімнату, в якій діти охоче граються та розвиваються. Унікальність програми "Бешкетника" полягає в тому, що зважаючи на настрій, який панує в групі, досвідчені професійні педагоги самостійно коригують план на день. Завдяки тому,що у "Бешкетнику" підтримують природне прагнення дитини до пізнання світу, вдається організувати максимально пізнавальний та неповторний день.

Безсумнівно, "Бешкетник" — територія щасливих та розумних дітей, адже тут панують: 

Вільна атмосфера, де кожна дитина має право на емоції і завжди може бути собою;

Прийняття індивідуальності як дбайливе ставлення до унікальності один одного та світу навколо нас;

Розвиток в радості — усі педагоги "Бешкетника" є не просто професіоналами, а й щиро люблять свою роботу

Центр Джерело

Центр Джерело  надає якісні сімейно-центровані послуги для дітей та молоді з особливими потребами і дітей з групи ризику в Україні.

Комплекс послуг включає денний догляд та реабілітаційні програми, які забезпечуються висококваліфікованою міждисциплінарною командою фахівців у співпраці з батькам.

Уже понад 200  дітей та їхніх сімей  із Львівської МТГ скористались можливістю отримати безкоштовно послугу комплексної реабілітації у новоствореному Центрі медико-соціальної реабілітації Джерела.

Що входить в послугу Центру медико-соціальної реабілітації?

Послуга комплексної реабілітації Центру Медико-соціальної реабілітації  надається міждисциплінарною командою в межах Центру Джерело або в інших природних середовищах дитини за присутності батьків, які активно залучаються на всіх етапах. Цілі та втручання базуються на запитах та пріоритетах дитини та сім’ї, які обговорюються на попередній зустрічі.

Команда Центру медико-соціальної реабілітації

фахівці з фізичної реабілітації

ерготерапевти

практичні психологи

логопеди

фахівці з соціальної роботи

лікарі

Хто може скористатись послугою? Діти віком 4-18 років зі статусом інвалідності та їх батьки/опікуни, які є мешканцями Львівсько МТГ Реабілітаційні послуги сім’ям  надаються безкоштовно.

Як скористатись послугою? Для отримання послуги необхідно зібрати пакет документів (гіперссилка на сайт, де розмішений перелік документів) , який подається у районні відділи соціального захисту населення Львова по місцю проживанню.

Як зв’язатись? Всю інформацію можна отримати

ІТ-школа Aкадемія Хакер (Сихів) – гарні умови для всебічного гармонійного розвитку дітей від 6 років

Ви бажаєте аби ваш малюк рухався «в ногу» з часом та вчився головним навичкам майбутнього таким як читання та управління кодами, міг на практиці застосовувати професійні інструменти, що використовуються в Google, Apple та YouTube, міг самостійно створювати комп'ютерні ігри та сайти, різноманітні додатки? Зовсім не проти аби йому подобалося моделювати і конструювати ігри та з легкістю братися за виконання будь-яких інших необхідних у сучасному світі задач? Тоді запрошуємо вас познайомитися із Academy Hacker, школою, що дозволяє отримати професійний рівень підготовки дітей у сфері програмування цифрових технологій.

Основні особливості Academy Hacker

ІТ-школа Академія Хакер – перший у своєму роді проект формату ІТ-школи на Сихові, що є затребуваним у сфері додаткової дитячі освіти сучасного суспільства. Для зручності та комфорту кожного учня в школі майбутнього завжди панує унікальна приємна атмосфера поваги з творчістю та взаєморозумінням. Тут з дітками завжди працюють кваліфіковані наставники, котрі діляться своїм досвідом шляхом взаємодії та спільної роботи над захопливими проектами, мозковими штурмами, ігровими перервами з корисними перекусами.

Серед переліку основних конкурентних переваг Академії Хакер (Сихів) окремо хотілось би відзначити декілька наступних:

  • ведучі у своєму роді спеціалісти it-технологій пишуть цікаві програмні модулі;
  • доступне широке різноманіття модулів з можливістю поглибленого вивчення програм технічного й прикладного характерів;
  • Academy Hacker окрім розвитку дитячих шкіл програмування також активно працює на міжнародному ринку в якості розробника інноваційних сучасних IT-продуктів;
  • для зручності батьків можлива помісячна оплата за навчання.

Перелік програм, які вивчають діти:

  • Instagram менеджер
  • Дизайн
  • Photoshop
  • Office program
  • Minecraft Educate
  • Програмування в Python
  • Web майстер (HTML+CSS)
  • C# та С++
  • Web-дизайн для сайтів або додатків. Figma
  • Чат бот на Рython
  • Мова програмування JavaScript
  • Світ тривимірних ігор на Unity 3D
  • Розробка мобільних додатків в Thunkable
  • Та багато іншого та цікавого..

ІТ-школа Academy Hacker – місце, котре дає чудову можливість по-новому та нестандартно підходити до самого процесу навчання та водночас пропонує кожній дитині шанс створювати її власні it-продукти, котрі потім можливо буде застосовувати в реальному житті.

Контакти школи:

Християнська школа "Перлина"

«Дітям потрібно дати не лише глибокі знання, а й прищепити їм високі моральні ідеали»

Християнська школа "Перлина" — це освітній заклад, який виховує і розвиває кожного свого учня як неповторну особистість з особливим призначенням в житті. У своїй діяльності ПХШ "Перлина" спирається на традиції та багаторічний досвід вітчизняної освіти, яка здатна виховати дітей, які пишатимуться своєю історією, країною та нестимуть Божу істину у світ. Школа ставить перед собою завдання сформувати у дітей цілісний світогляд і стійку систему духовних цінностей, дати теоретичні та практичні знання, які дозволять реалізувати свої здібності та особистісний потенціал.

Переваги навчання в школі "Перлина":

  • Розвиток основних джерел пізнання: розуму, почуття та віри;
  • Якісно-професійне оцінювання особистого розвитку кожної дитини, її талантів та здібностей;
  • Спеціально розроблена програма, яка спонукає дітей до роздумів та дозволяє відчувати себе особистістю;
  • Добра атмосфера спілкування між дітьми та адекватне, коректне викладання педагогів.

Всі заняття спрямовані на формування навчальних навичок та розвиток інтелектуальних здібностей на рівні з можливістю відчувати прекрасне, формувати здоровий спосіб життя через спільну ігрову діяльність, а також розвиток комунікативних навичок дитини у спілкуванні з однолітками та дорослими. Дізнатись детальніше про напрями підготовки та формування вікових груп у школі "Перлина" можна тут.

  • Facebook
  • 0322 526 842 - приймальня
  • +38096 425 74 11 - директор
  • +38095 249 30 95 - заступник директора
  • [email protected]
  • Адреса: Львів, вул. Лемківська, 3

Школа плавання SwimON

SWIMON —місце, де Ваша дитина стане міцнішою, впевненішою та щасливішою!

Клуб спортивного плавання SWIMON запрошує на навчання дітей віком від 7 до 17 років. Унікальна програма навчання, розроблена професійними тренерами та педагогами, допоможе Вашому малюку гармонійно розвиватися та зробить з нього справжнього чемпіона! Плавання — один із найбільш універсальних видів фізичної активності та ефективний спосіб зміцнення організму. Це завжди приємні асоціації, які сприятливо впливають на психіку дитини і формують позитивний емоційний фон.

Переваги клубу SWIMON

Унікальна програма

Побудована, перш за все, для зміцнення здоров'я та отримання задоволення від занять. Маленькі плавці будуть поступово відточувати свою майстерність та розвивати свій спортивний потенціал.

Професійні тренери

Тренування групи ведуть 2-3 тренери, які знають як акцентувати увагу дитини на найважливіших моментах навчання;

Індивідуальний підхід до вихованців

Всі діти різні, тому і варіанти тренувань можуть бути різними. Програма тренувань враховує всі особливості та побажання учня: від віку дитини до її фізичних можливостей.

Безпечне середовище

Кожен тренер пройшов спецкурс з надання домедичної допомоги. Безпечні сучасні басейни, грамотно складена програма фізичних навантажень, новий спортивний інвентар з якісних матеріалів.

Формування лідерської особистості

Плаваючи на глибині та долаючи опір води, у дитини розвиваються такі риси як наполегливість, самоконтроль, рішучість.

"Я — супергерой"

Кожна дитина SWIMON здобуває нові та практичні вміння безпечної поведінки на воді, які потрібні кожному. Спробувавши себе у ролі справжнього рятувальника, діти знають як впоратись із стресовою ситуацією у воді та врятувати життя!

Вперед до нових вражень разом з SWIMON, який знає як зробити з дітей переможців!

InStep — школа балету для дітей з раннього віку

InStep — це творчо-навчальний проект, який розкриває індивідуальні якості кожної дитини через мистецтво танцю.

Під керівництвом Білоус Галини у школі балету InStep працюють професійні викладачі, діючі артисти Львівського театру опери та балету, які уміло поєднують тонкощі старої школи танцю та сучасних тенденцій балету.

Програма школи балету складається з основних напрямків — класичний танець, розвиток балетних даних і художньо-сценічний розвиток дитини. Заняття підходять для дітей віком від 3 років. Це можуть бути як групові, так і індивідуальні заняття.

Чому варто записати дитину змалечку на балет в школу InStep?

  • Турбота про здоров'я. Головна ціль хореографії для дітей — зміцнення здоров'я, формування правильної постави, розвиток гнучкості та грації.
  • Нові друзі зі спільними інтересами. Танець зближує, допомагає дітям краще комунікувати між собою.
  • Індивідуальний підхід. Кожна дитина є особистістю, для якої ми стараємось зробити процес навчання поступовим, цікавим та корисним.
  • Розвиває впевненість в собі та позбавляє страху виступу на публіці.

Віддаючи дитину в школу балету InStep, батьки можуть бути впевненими, що їхні діти отримають правильну класичну (балетну) освіту. І найголовніше — діти у захваті від занять!

Також InStep запрошує на заняття з гімнастики, стрейчінгу та хореографії для дорослих, без вікових обмежень.

Запис у нові групи розпочинається з 1 вересня, запрошуємо ваших діток до нашої дружньої команди

Спортивний клуб Файтерс

На тренуваннях "Файтерс" діти стають сильнішими, швидшими, спритнішими!"

"Файтерс" — спортивний клуб кікбоксингу, який тренує дітей, підлітків та молодь запрошує на три безкоштовні пробні тренування. Кікбоксинг — це сучасний вид спорту, який поєднує в собі технічні прийоми і правила класичного боксу та східних єдиноборств.

Основна ціль клубу "Файтерс": виховання здорової, різнобічно фізично розвиненої дитини.

Чому батьки обирають "Файтерс" для своїх дітей?

  • Це високопрофесійний тренер з досвідом роботи 17 років, який знає особливості тренувань дітей;
  • Тут тренують не лише тіло, а й приділяють велику увагу розвитку швидкості мислення, уваги, сміливості, наполегливості;
  • Цікава програма тренувань розроблена з використанням ігрових вправ та елементів спортивних ігор;
  • Діти отримують знання про правильне харчування, організацію режиму дня та необхідні щоденні фізичні вправи для підтримки фізичної підготовки і зміцнення здоров'я.

Школа кікбоксингу "Файтерс" дисциплінує та навчає Ваших дітей сміливості, даючи їм впевненість у тому, що вони завжди можуть постояти за себе в будь-яких ситуаціях. За бажанням, наполегливі та старанні учні можуть взяти участь у змаганнях не лише міського, а й світового масштабу.

Які вікові групи діють у клубі?

  • Молодша група (7-9 років);
  • Середня група (10-11 років);
  • Підліткова група (12-14 років);
  • Старша група (15-18 років).
  • Записатись на перше тренування кікбоксингу можна за телефоном 0979816319.
  • Заняття проходять в зручному залі з усім необхідним обладнанням для тренувань за адресою: вул. Хімічна 7, СШ №22.
  • Facebook: https://www.facebook.com/kickboxinglviv

Найкращий розвиток для Ваших дітей у танцювальному клубі "Foxtrot dance sport club"

Танці для дітей віком від 4 років

Шукаєте танцювальний гурток для дитини? «DanceSport» запрошує всіх бажаючих віком від 4 років на заняття спортивними танцями. Тут виховують справжніх артистів, прививають любов до мистецтва танців і самого себе.

Саме в танці у дітей розвиваються:

  • впевненість в собі;
  • самодисципліна, спортивний дух та витримка;
  • вміння спілкуватися та знаходити спільну мову з протилежною статтю;
  • жіночність у дівчат та мужність у хлопців.

Перш за все, мистецтво танців вирівнює поставу, формує вихованість та стриманість. А конкурси та турніри навчать досягати поставлених цілей, підкоряти вершини і правильно реагувати на поразки. Вони стануть показником їх прогресу, спортивних досягнень, росту та придбання навиків і перемогою над самим собою. Допоможуть боротися зі страхами та вірити в свої сили.

Танцювальний спорт – один з найкращих та популярних видів спорту, який розвиває дитину як фізично так і психологічно. Це чудове поєднання, яке поліпшує поставу, ходу, самопрезентацію, пластичність. Підліткам танці допоможуть розвиватись гармонійно як зовні так і зсередини, плавно пройти крізь перехідний вік. Це свого роду тренування взаємодії хлопця та дівчини, один з найперших способів навчитися відчувати, що хоче зробити партнер до того як він це зробить.

Записатися та детальніше познайомитися з мистецтвом танцю можна на Інстаграм сторінці @foxtrotdancesportclub, та за номерами телефонів.

 Контактні дані

Локації:

53 школа, Чорновола 6 

  • 093 440 59 75 - Алла

90 школа, вул.Антоненка-Давидовича 2

Ліцей «Сихівський», вул. Гната Хоткевича 48

  • 0975106499- Данило

43 школа, Масарика 9

65 школа, Роксолани 35

  • 093 129 68 77 - Оля

За номерами телефону є вайбер

Спортивний клуб DODGI запрошує дітей до занять карате

Спортивний клуб DODGI запрошує дітей до занять карате. Дане бойове мистецтво дозволяє розвинути в собі не тільки фізичні здібності, силу, міць, пластику, але й духовне загартування. Займаючись карате, діти вчяться дисципліні, умінню долати перешкоди, впевнено домагатися своєї мети.

На карате у DODGI приймаються діти наступних вікових категорій:

  • Від 4 до 6 років – заняття базуються на ігровому принципі;
  • Від 7 до 10 років – тренування теж проводяться у ігровому режимі, але навантаження поступово зростає;
  • Від 10 до 13 років – вивчення більш складних прийомів і рухів, моделювання поведінки в екстремальних ситуаціях;
  • Від 13 до 18 років – окрім звичайних тренувань, підлітки беруть участь у змаганнях, здобувають перемоги, знайомляться зі здоровим способом життя.

Незалежно від вікової групи, кваліфіковані тренери приділяють максимум уваги безпеці. Тому програми й відрізняються, бо розвиток повинен бути гармонійним і безпечним.

Для тих, хто хоче ще більше активності, у нас передбачені цікаві подорожі, майстер-класи, збори для захоплюючого відпочинку в дружній атмосфері.

А батьки можуть записатись до нашого фітнес залу. Дітлахам буде набагато приємніше ходити на карате, знаючи, що їх батьки теж займаються фізичним розвитком, подають гарний приклад.

  • ПРОСПЕКТ ЧЕРВОНOЇ КАЛИНИ 62А, ТЦ ІНТЕРСІТІ, 6-ИЙ ПОВЕРХ
  • +38 093 160 66 69
  • +38 098 847 73 80
  • [email protected]

Приватна підготовча школа "Горішок"

ПРИВАТНА ПІДГОТОВЧА ШКОЛА "ГОРІШОК" оголошує набір 5-річних діток на розвиваючі заняття перед 1 класом

Заняття будуть проводитися два рази і один раз на тиждень у приміщенні таких шкіл:

Ліцей №81 вул. Гетьмана Мазепи 1А

(вівторок і четвер або понеділок і п’ятниця з 15.00-18.00) субота з 10.00-13.30 СШ №62 (вул. Театральна, 15) (вівторок і четвер з 15.00-18.00) субота з 11.00-14.30

СШ №4 вул. Дзиндри, 7

(середа з 14.30-17.30  і субота 10.00-13.30 ) субота з 10.00-13.30

Ліцей №37 вул. Личаківська,38

(понеділок і п’ятниця з 15.00-18.00)

ПШ «Дивосвіт» вул. Трильовського, 24-Сихів

(вівторок і четвер з 16.00-19.00) субота з 10.00-13.30

Дітки щомісяця будуть мати креативні заняття: досліди, квести, виставки, майстер-класи, тощо. ПРИЗИ ВСІМ !!!!

А також два рази на тиждень заняття з англійської мови, читання. І по одному заняттю: письмо, математика, музика, розвиток мовлення і логопедія.

ЧЕКАЄМО ВАС

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#дитячий садок #приватна школа #центр розвитку #фігурне катання #спортивні секції #гуртки
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...