• Головна
  • Головний медик Львівщини розповів, коли очікувати новий спалах COVID
15:08, 30 липня 2021 р.
Надійне джерело

Головний медик Львівщини розповів, коли очікувати новий спалах COVID

Директор департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Орест Чемерис розповів про ситуацію з коронавірусом у Львівській області.

Наразі ситуація з захворюванням на COVID-19 на Львівщині залишається стабільною, однав все наприкінці серпня - на початку вересня прогнозують зростання кількості хворих. Про це Орест Чемерис заявив під час брифінгу 30 липня, передає кореспондентка сайту 032.ua.

"Ситуація залишається стабільною, якщо говорити про кількість пацієнтів, які госпіталізовані минулого тижня, то їхня кількість коливається від 9 до 21 особи. Станом на сьогоднішній ранок у визначених ковідних стаціонарах перебуває 113 пацієнтів, із них 18 у реанімаційних відділеннях, четверо на апаратах штучної вентиляції легень", - зазначив посадовець.

За його словами, наразі на Львівщині вже провакциновано 339 тисяч людей, з яких другу дозу отримали близько 125 тисяч мешканців.

"Теми вакцинації на Львівщині зростають, проте це ще не ті показники, які були б достатніми, щоб в максимально стислі терміни провакцинувати всіх бажаючих", - зауважив Орест Чемерис.

Головний медик Львівщини закликав усіх вакцинуватися і бути готовими до ймовірного росту захворювання, яке прогнозують на кінець літа - початок осені.

Читайте також: Коронавірус у Львові та області: ситуація станом на 30 липня

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львівщина #коронавірус #COVID #вакцинація
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,92
EUR
42,95
43,02
PLN
9,90
9,98
Оголошення
live comments feed...