• Головна
  • На Львівщині двоє дітей через укус змії потрапили до лікарні
11:07, 27 липня 2021 р.
Надійне джерело

На Львівщині двоє дітей через укус змії потрапили до лікарні

У понеділок, 26 липня в реанімаційне відділення Турківської центральної районної лікарні поступила дівчинка, 2011 року народження, жителька с. Верхня Яблунька Самбірського району, з діагнозом – укус змії в гомілково-ступневий суглоб лівої ноги.

Як повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області стан потерпілої – середньої важкості.

Цього ж дня о 19:30 до рятувальників надійшло повідомлення, що у приймальне відділення Яворівської центральної районної лікарні поступив хлопець, 2005 року народження, житель с. Рогізно Яворівського району, з діагнозом – укус змії пальця правої стопи. Стан потерпілого – середньої важкості.

"Головне управління ДСНС України у Львівській області застерігає мешканців області бути обережними та уважними відправляючись у ліс чи на природу. Якщо випадково побачили плазуна поряд із собою – не панікуйте, не наближайтесь і не робіть різких рухів, а спокійно відійдіть", - порадили рятувальники. 

Вони додали, що в плазунів поганий зір та слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі на відстані 10-15 метрів.

"Будьте уважні у місцях, де можна зустріти плазунів: висока трава, кущі, ліс.  Вирушаючи у ліс краще взувати високе, щільне взуття, котре змія не прокусить", – зауважили в ДСНС у Львівській області.

Читайте також: Мешканця Львова вкусила змія у лісі під час збирання грибів

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львівщина #змія #укусзмії #новиниЛьвів
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,06
40,15
EUR
43,05
43,13
PLN
9,90
9,93
Оголошення
live comments feed...