• Головна
  • Садовий про звільнення Свищо: "Якщо людина не дружить із законом, то не може працювати в ЛМР"
18:03, 26 липня 2021 р.
Надійне джерело

Садовий про звільнення Свищо: "Якщо людина не дружить із законом, то не може працювати в ЛМР"

Мер Львова Андрій Садовий прокоментував звільнення директора ЛКП «Львівелектротранс» Андрія Свища за результатами службового розслідування.

Міський голова Львова Андрій Садовий наголосив, що для мерії важливим є проведення об`єктивного розслідування та отримання рішення суду щодо справи із корупційною схемою, організованою посадовцями "Львівелектротрансу". Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради

Зазначається, що у мерії створили комісію, яка здійснювала службове розслідування щодо можливого зловживання службовим становищем управлінця. Відтак за результатами розслідування прийняли рішення звільнити з посади Андрія Свища. В.о. директора ЛКП "Львівелектротранс" призначили Володимира Коваліва, головного інженера підприємства.

"Коли з‘явилась інформація про можливі зловживання, була створена робоча група під керуванням Ірини Маруняк, яка дослідила і прийняла рішення, що пан Свищо більше не може очолювати це підприємство. Тому підписаний наказ на його звільнення. Є головний інженер, який виконує обов‘язки. Знайти хорошого керівника - не проста справа. Якщо людина не дружить із законом, то не може працювати в системі Львівської міської ради. Я би дуже хотів, щоб розслідування було об‘єктивне, щоб було завершене, бо лише суд має право встановити істину", - зазначив мер міста Андрій Садовий.

Нагадаємо, у червні ми інформували, що посадовців "Львівелектротрансу" викрили на корупційній схемі і привласненні 1 млн грн. Керівнику комунального підприємства повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 (заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Садовий розповів про ремонт доріг у Львові та плани міста

Фото на головній: Четверта студія

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ЛМР #Львів #Львівелектротранс #АндрійСвищо #АндрійСадовий #звільнення
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...