• Головна
  • Ресторани Львова з караоке: куди піти поспівати та скільки це коштує
16:23, 22 липня 2021 р.
Надійне джерело

Ресторани Львова з караоке: куди піти поспівати та скільки це коштує

Часом хочеться відпочити від роботи та поринути у творчий процес. Хтось малює картини, хтось танцює, а хтось - хоче спробувати свої сили у вокалі. Для тих, хто любить співати та планує чудово провести час журналістка 032.ua підготувала добірку закладів у Львові з караоке.

CLOUD no.7 Panorama

Адреса: Соборна площа 14, Львів.

У 2020 році у центрі Львова запрацював заклад CLOUD no.7 Panorama. Ресторан має чудову терасу, де відкривається вид на усе місто, банкетний зал, Panorama хол та караоке зал - Vocal bar. Vocal bar є окремим залом де проходять гучні караоке вечірки. Без сумнів запалить Ваші серця, адже караоке — це завжди хороша ідея. Жодних стереотипів, співай на сцені, співай з зірками, насолоджуйся живим звуком музичних бендів.

Чудове місце для зустрічей з друзями та незабутніх вокальних вечорів. Меню у закладі досить різноманітне. Тут можна добре поснідати, пообідати та повечеряти наодинці чи у сімейному колі. Замовити можна суші, піцу, бургери, м’ясні страви, супи та багато інших делікатесів. До того ж CLOUD no.7 Panorama є місцем вечірок. Там проходять вечори джазу, дискотеки та інші тематичні гуляння. «Cloud Evening Show» є родзинкою закладу , кожних вихідних відбуваються гучні вечірки з рідноманітнітними та ексклюзивними шоу програмами.

Ціни у CLOUD no.7 Panorama

На вихідні дні вхід у заклад для 1 людини коштує 150 грн. Вартість караоке від 200 грн за компанію (стіл). Ціни на караоке залежить від кількості людей, які сидять за столиком. Співати можна скільки тобі заманеться пісень в порядку черги. Столик рекомендують бронювати попередньо. Вартість страв можна переглянути у меню на сайті ресторану

Fashion Club

Адреса: Львів, пл. Підкови 1.

У самому серці Львова розташований клуб-ресторан Fashion. Там можна добре потанцювати, смачно поїсти та гарно поспівати. Меню у закладі різноманітне. Поєднані там страви європейської, азійської та східної кухні. Більшість страв у меню м’ясні чи з морепродуктів.

Інтер'єр у закладу нагадує стиль ноу-хау з елементами арт-деко. Клуб Fashion має декілька залів. Серед них літня тераса, зона для танців та караоке зона .

Ціни у Fashion Club

На вихідні дні після 23:00 вхід у заклад платний. З 1 людини доведеться заплатити 100 грн. На кожному столику після 23:00 діє депозит. Від 1000 грн за 1 людину. У цю вартість входить алкоголь, їжа та кальян. За караоке платити не потрібно. Для цього потрібно забронювати столик та замовити вечерю. До слова, депозити за столики стартують від 1000 грн до 5000 грн. 

Bar.B.Q

Адреса: Львів, пр. Свободи 1\3.

Поспівати у караоке можна у цікаво закладі Bar.B.Q. Він також розташований у центральній частині міста, однак поступається розмірами своїм попередникам. Заклад невеликий, однак затишний. У меню представлені переважно страви європейської кухні, що приготовлені на вогні. До м’ясних страв обов’язково додають розлогу карту імпортних вин. Зона для караоке оснащена новим обладнанням.

Ціни у Bar.B.Q

У всі дні вхід у заклад вільний. Можна замовити смачну вечерю та насолодитися співом новий львівських зірок. Для компанії гостей спробувати свої сили у вокалі коштуватиме 150 грн.

De Luxe Party Restaurant

Адреса: м. Львів, вул. В. Великого, 2.

Нічний клуб De Luxe поєднав у собі денне та нічне життя. Заклад працює з 11:00 до 5:00. Тут можна смачно поїсти у спокійній атмосфері, поспівати у караоке та потанцювати на тематичних вечірках. Меню у нічному клубі досить розлоге. Ви можете замовити страви української, європейської, японської та інших кухонь.

Зона караоке працює щодня, окрім неділі. Поспівати можна з 20:00 до 5:00. На вихідні там влаштовують тематичні вечірки з відомими ді-джеями та танцівницями.

Ціни у De Luxe Night Club

Ціни на караоке залежить від кількості людей, які сидять за столиком. До прикладу, за 3 осіб ціна буде - 200 грн за вечір співів, за 4-6 осіб - 400 грн, за 6-9 осіб - 700 грн, понад 10 осіб - 900 грн. Столик рекомендують бронювати попередньо, депозитів за нього немає. У п’ятницю та суботу після 23:00 вхід у заклад коштує 150 грн за 1 людину.

Ресторан Art hall

Адреса: Львів, проїзд Крива Липа 6.

Чудово провести вечір можна у ще одному закладі Львова - Art hall. Там можна смачно поїсти, гарно потанцювати та гучно поспівати. У закладі є літня тераса, віп-кімнати та основний зал. У меню переважають м’ясні страви та страви з морепродуктів.

Ціни у ресторані Art hall

Вхід у заклад на вихідні вільний. Однак протягом тижня діє система депозиту під час бронювання столика. Відтак 1 людина має замовити на 250 грн та більше. Ціни у караоке залежать від кількості осіб. Отож караоке на 1-3 людей за весь вечір коштуватиме 150 грн, на 4-6 людей - 280 грн, на 6 та більше - 500 грн.

Читайте також: Зі Львова до Грузії: як провести відпустку у країні вина та скільки це коштуватиме у 2021 році

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#караокельвів #караокеульвові #ресторанильвова #рестораниульвові #кудипітиульвові #новинильвів #новинильвова #новини
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...