• Головна
  • У Львові відкрили консульство Індонезії, - ВІДЕО
15:02, 22 липня 2021 р.
Надійне джерело

У Львові відкрили консульство Індонезії, - ВІДЕО

У Львові відкрили консульство Індонезії. 

Як повідомляє 032.ua, 22 липня перед міською Ратушею урочисто підняли прапор Індонезії. Таку події провели у знак відкриття почесного консульства Індонезії. Тепер воно функціонуватиме на вулиці Коперника, 1. 

На події були присутні заступник мера Львова Андрій Москаленко та посол Республіки Індонезія в Україні Юдді Кріснанді. За словами заступника мера, офіційно свою роботу консульство розпочне 22 липня о 17:00. До того ж відкриття консульства Індонезії у Львові дає можливість експорту локальних товарів, міжнародного обміну студентів, та допомагає обміну досвіду двох держав. 

Урочиста церемонія підняття прапору Індонезії у ЛьвовіУрочиста церемонія підняття прапору Індонезії у ЛьвовіУрочиста церемонія підняття прапору Індонезії у ЛьвовіУрочиста церемонія підняття прапору Індонезії у ЛьвовіУрочиста церемонія підняття прапору Індонезії у ЛьвовіУрочиста церемонія підняття прапору Індонезії у ЛьвовіУрочиста церемонія підняття прапору Індонезії у ЛьвовіУрочиста церемонія підняття прапору Індонезії у ЛьвовіУрочиста церемонія підняття прапору Індонезії у ЛьвовіУрочиста церемонія підняття прапору Індонезії у Львові

Консульство також допоможе наладити співпрацю між двома країнами і в інших сферах. Зокрема, економічне співробітництво, співпрацю бізнесу в напрямах агропромисловості, виробництва, ІТ, а також туризму та культури. 

Зауважимо, що це 21 іноземне консульство у Львові. Церемонію урочистого підняття прапору та промову посла Індонезії дивіться у відео. 

Читайте також: Пасаж Міколяша та непохитні мости: у Львові відкрили експозицію присвячену Альфреду Захарієвичу, - ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#консульствольвів #консульствоульвові #консульствольвівіндонезія #львівіндонезія #новинильвів #новинильвова #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...