• Головна
  • Більше схоже на Каїна і Авеля: Зеленський прокоментував статтю Путіна “про братські народи”
12:53, 13 липня 2021 р.
1
Надійне джерело

Більше схоже на Каїна і Авеля: Зеленський прокоментував статтю Путіна “про братські народи”

Президент Володимир Зеленський прокоментував статтю президента Росії Володимира Путіна "Про історичну єдність росіян та українців".

На пресконференції в рамках форуму "Україна 30. Гуманітарна політика" він зізнався, що поки що не встиг ознайомитися з нею в повному обсязі, але відзначив той факт, що вона має українську версію, повідомляє Lb.ua.

"Якщо президент Російської Федерації вже почав писати українською, значить ми все правильно робимо", - пожартував Зеленський.

"Деякі частини, які я прочитав, - я побачив там глибоку роботу. Президент Російської Федерації витратив багато часу, бо там архівної роботи багато. Що ж, я можу тільки позаздрити, що стільки часу президент такої великої держави може витратити на такий об'єм такої детальної роботи", - сказав президент.

Зеленський додав, що Путін міг би використати цей час з більшою користую, зустрівшися з ним.

"Ми постійно говоримо про нашу зустріч, про зустріч між президентами України і Російської Федерації. Зараз щось не вистачає часу у президента Росії. Я просто не знав, на що він витрачає час, а зараз бачу результат. Мені здається, що деякі речі - і про які він написав - ми могли б проговорити. Я надав би матеріал, яким також можна скористатися в іншій статті, майбутній", - сказав він.

Зеленський також підкреслив, що так зване братство українського і російського народу нагадує йому біблейську історію про Авеля і Каїна.

"Нас забувають, коли ми говоримо про перемогу над фашизмом, про Другу світову війну і скільки втрачено було життів Українців. І згадують, що ми братські народи, в інших випадках. Це не по-братськи так чинити, більше схоже на Каїна і Авеля, щось із цієї історії", - сказав президент України.

Нагадаємо, що Путін у своїй статті назвав Україну дітищем радянської епохи і звинуватив звинуватив більшовиків у "перекроюванні кордонів" та "маніпуляціях з територіями без урахування думки людей".

Читайте також: Зеленський відповів Путіну: якби українці та росіяни були одним народом, ​у Москві ходили б гривні





Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Зеленський #Путін #українці #росіяни
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Показувати новий коментар:
внизу вгорі
Козацька Слава
15 липня 2021 р., 15:03
Москва повсякчас користується нав'язаним у радянські часи сталінсько-карамзінським викладом історії слов'янства та України. Натомість наші "толочки" так і не спромоглися дослідити правду і порвати брехливі пута. Вони захоплені підробними московсько-ординськими літописами 15-16 століть і несуть московство молоді і дітям. Хоча підстави для суттєвого поглиблення знань слов'янського минулого України та руйнування московських казок є! Читайте статтю "Таємниці історії України" на UA Modna - https://uamodna.com/articles/taemnyci-istoriyi-ukrayiny/
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...