• Головна
  • У МОЗ розповіли про нові умови в'їзду в Україну
15:08, 5 липня 2021 р.
Надійне джерело

У МОЗ розповіли про нові умови в'їзду в Україну

У МОЗ ввели нові правила в'їзду в Україну. 

Як повідомили на сайті Львівської ОДА, з 2 липня в Україні ввели нові правила в'їзду, аби запобігти поширенню нового штаму коронавірусу "Дельта". Відтак додаток "Вдома" повинні встановити українці, які прибули з Португалії, Росії, Великої Британії та Індії. Це повинні зробити усі, хто був на території цих країн не менше 7 днів протягом останніх 14 днів та не пройшли тест, або ж отримали позитивний результат ПЛР-тесту по приїзду. 

Аби приїхати в Україну з вище зазначених держав українці повинні мати при собі негативний результат експрес-тесту на визначення антигену SARS-CoV-2, зроблений безпосередньо в пункті пропуску через державний кордон. Такий тест проводиться до проходження паспортного контролю. У протилежному разі необхідно буде пройти обов’язкову 14-денну самоізоляцію чи обсервацію з обов’язковим встановленням застосунку Вдома.

Натомість іноземці не зможуть перетнути кордон без негативного експрес-тесту. Наразі в українських зонах прикордонного контролю вже діють пункти швидкого тестування. Повертаючись з інших країн умови в'їзду для українців залишаються незмінними (додаток "Вдома" встановлювати не потрібно)

Читайте також: У мережі з'явилося відео авіарейсу Київ - Львів з кабіни пілота, - ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#умовив'їздувукраїну #вїздвукраїнуумови #застосуноквдома #вдомадодаток #новинильвів #новинильвова #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...