• Головна
  • "Розпочинаємо масову підготовку": мер Львова про посилення карантину та новий штам "Дельта", - ВІДЕО
13:15, 2 липня 2021 р.
Надійне джерело

"Розпочинаємо масову підготовку": мер Львова про посилення карантину та новий штам "Дельта", - ВІДЕО

Мерія ухвалила рішення щодо подальшого життя в умовах карантину у Львові. 

2 липня у Львові відбулося міське засідання комісії ТЕБ і НС під час якого обговорили питання щодо подальшого життя міста під час карантину. На брифінгу мер Львова Андрій Садовий розповів про ухвалені рішення. Кореспондентка 032.ua пропонує ознайомитися з ними детальніше. 

За слова Андрія Садового, у місті активно слідкують за захворюваністю на коронавірус, зокрема - щодо нового штаму "Дельта". Ситуація загострюється у навіть таких країнах, які досить активно вакцинують – Велика Британія, Ізраїль, у сусідніх країнах, які межують з Львівщиною через кордон. Вирішили розпочати масову підготовку до нового штаму. Зокрема, у місті планують збільшити кількість ліжкомісць для хворих на коронавірус до 3 000 (наразі є 2 000 у комунальних установих).

Звернулися також до міністра охорони здоров'я Вікторя Ляшка, щоб відновили ковідні пакети у медичних установах. Наразі ці пакети має лише лікарня швидкої медичної допомоги. Окрім того, збільшують темпи вакцинації. 

"Треба готуватися. Сьогодні ми маємо цю "золоту годину", як називають її лікарі, коли можна рятувати. За декілька тижнів ситуація може кардинально змінитися. Краще мати все готове", - зауважив мер міста. 

Щодо посилення каратину, Андрій Садовий зазначив, що рекомендував би утриматися від гучних забав. Особливо це стосується молодих людей. Важливо не забувати про масковий режим у громадських місцях, адже це наша безпека. Окрім того, уточнив на фейсбук-сторінці, що ухвалили рішення про посилення у роззумних межах дотримання карантинних заходів у закладах громадського харчування, культури та інших. 

Читайте також: Мешканці Львівщини 3-4 липня можуть щепитися від COVID у 14 центрах вакцинації: графіки роботи

Фото на головній умовне, автор: Роман Балук

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #коронавірус #карантин #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,03
EUR
43,10
43,18
PLN
9,95
10,00
Оголошення
live comments feed...