• Головна
  • На Львівщині з «новою силою» запрацювала ТРК
16:45, 8 травня 2013 р.

На Львівщині з «новою силою» запрацювала ТРК

Від сьогодні Радехівщина може похвалитись оновленим приміщенням телерадіокомпанії «Радехів». Завдяки участі в обласному конкурсі мікропроектів вдалося відремонтувати кімнату, в якій буде телестудія, малий зал кінотеатру «Україна», кімнати, в яких буде виставкова зала та в перспективі – навчальний клас кіно-, фото- та відеомайстерності для дітей.

 Сьогодні голова Львівської обласної ради Петро Колодій взяв участь у відкритті та освяченні оновленої телерадіокомпанії, яка є комунальним підприємством Радехівської районної ради.

         Петро Колодій привітав голову Радехівської районної ради Емілію Мельник, колектив телерадіокомпанії, усю місцеву громаду з радісною подією.        «Мені приємно усвідомлювати, що до відновлення цього ошатного приміщення долучилася Львівська обласна рада, - зазначив у своєму виступі голова обласної ради. -    Три роки тому ми започаткували конкурс мікропроектів місцевого розвитку, який виявися чи не найуспішнішою обласною програмою. Місцеві громади мають можливість на конкурсних засадах отримати фінансування для своїх проектів з обласного бюджету, але за умови, що громада долучиться до цього коштами сільського, районного бюджетів, коштами спонсорів, зрештою, власною працею. І всі разом, спільними зусиллями ми можемо вирішити не одну проблему, реалізувати не один проект - треба тільки цього захотіти».

         Петро Колодій розповів, що під час поїздок у райони він бачить результати дії програми мікропроектів – відремонтовані дитячі садочки, народні доми з новими вікнами та новим обладнанням, освітлені сільські вулиці та багато іншого.

«Це справжній результат, яким можна пишатися», - зазначив він.     

         Львівська обласна рада виділила на реалізацію проекту відновлення діяльності малого залу кінотеатру "Україна" 50 тисяч гривень і ще 50 тисяч на проект енергозбереження в приміщеннях ТРК «Радехів». Решту коштів – ще 100 тисяч гривень - доклала громада району, зокрема з районного бюджету, коштів кінотеатру, а також здійснила нефінансовий вклад, тобто місцеві жителі власноручно безкоштовно працювали на цьому об’єкті.

         Цьогоріч Львівська обласна рада виділила на реалізацію Програми проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку 5 мільйонів гривень. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,84
39,87
EUR
42,88
42,93
PLN
9,88
9,91
Оголошення
live comments feed...