• Головна
  • У ФК «Карпатах » львів’янин замінив болгарина ?
12:42, 7 травня 2013 р.

У ФК «Карпатах » львів’янин замінив болгарина ?

Львів’янин Юрій Дячук-Ставицький змінив болгарина Ніколая Костова

Новим головним тренером львівських "Карпат" став Юрій Дячук-Ставицький. Про це з посиланням на власні джерела у клубі повідомляє сайт "Галичина спортивна". Офіційного підтвердження цієї інформації з боку ФК "Карпати" наразі не надходило, як, утім, і спростування.

Рішення про зміну головного тренера керівництво львівського клубу, який перебуває зараз у турнірній таблиці в небезпечній близькості від зони вильоту з вищої ліги, ухвалило після поразки від ыще одного аутсайдера чемпіонату – ужгородської "Говерли". У суботу "Карпати" в гостях поступились 1:2.  

66-річний Юрій Дячук-Ставицький змінив болгарського тренера Ніколая Костова, який тренував "Карпати" з 29 липня 2012 року. Дячук-Ставицький працював у "Карпатах" з 1989 року, зокрема і як помічник багаторічного тренера "Карпат" Мирона Маркевича, який зараз тренує харківський "Металіст". Досі Дячук-Ставицький займав посаду директора Академії футболу ФК "Карпати".

До завершення чемпіонату "Карпати" мають у запасі ще три гри: з "Дніпром", із "Кривбасом" і з "Металістом", посідаючи наразі з 26 очками 13-те місце ву турнірній таблиці. 14-те місце – за "Волинню" (25 очок), на 15-му – "Говерла" (21 очко).- інформує ТВІ

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,36
39,43
EUR
42,87
43,00
PLN
9,91
9,95
Оголошення
live comments feed...