• Головна
  • Оцінені перспективи «Львова» у новому футбольному сезоні
Новини компаній
09:30, 4 червня 2021 р.

Оцінені перспективи «Львова» у новому футбольному сезоні

Новини компаній

Футбольний клуб «Львів» пройшов непростий турнірний шлях у сезоні 2020/21 Української Прем’єр-ліги, а тепер команда готується до нової кампанії з амбітними цілями, спрямованими на Європу.

Оцінені перспективи «Львова» у новому футбольному сезоні, фото-1

«Львів» довгий час був серед команд, які змагалися за виживання в УПЛ, але все змінилося навесні з приходом до керма команди головного тренера Анатолія Безсмертного. З цим керманичем команда різко додала у якості футболу, а головне – в результатах. І у підсумку посіла доволі високу восьму сходинку у підсумковій таблиці чемпіонату, позбавивши своїх вболівальників необхідності нервувати та переживати за збереження прописки в еліті до останнього туру.

У новий сезон курівництво «Львова» дивиться з оптимізмом та говорить про плани повернути до Міста Лева європейські кубкові змагання. Та що думають про амбіції та перспективи команди експерти? Якщо ознайомитися з котируваннями компанії Бетсіті, яка постійно пропонує своїм клієнтам великий вибір об’єктів для парі, пов’язаних, з українським футболом, то наразі найбільш вірогідним підсумком виступу «Львова» у сезоні 2021/22 в УПЛ аналітики бачать фініш на місцях з 7-го по 10-те. Завершення кампанії на цих позиціях оцінюється у 48%. А от потрапляння до Топ-5 є менш вірогідним – всього лише 12% шансів. Більш детально за котируваннями на новий сезон УПЛ можна слідкувати тут.

Можливо, на думку спеціалістів беттинг-галузі стосовно перспектив «Львова» у новому сезоні вплине трансферна політика клубу в літнє міжсезоння. Керівництво львів’ян на чолі з віце-президентом клубу Андрієм Паньківим вже обіцяє цікаві підписання, а головне – було продовжено співпрацю з творцем весняного успіху команди – головним тренером Анатолієм Безсмертним, що також є важливою складовою прогресу у майбутньому.

Також варто відзначити, що беттинг-аналітики вже діляться своїми прогнозами на виступ «Львова» у розіграші національного кубку країни. Зокрема, вже згадувана компанія Betcity у спеціальній лінії на переможця кубкового турніру відводить львів’янам місце у десятці головних претендентів. Хоча при цьому вірогідність завоювання «Містянами» трофею наразі не дуже висока – усього лише 4%.

Нагадаємо, що минулого сезону 2020/21 «Львів» виступив у Кубку України не надто вдало, вибувши вже у третьому раунді змагань після дуелі з полтавською «Ворсклою» (поразка 0:2).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,92
EUR
42,95
43,02
PLN
9,90
9,98
Оголошення
live comments feed...