• Головна
  • Львівська дитяча залізниця відкриває новий сезон
18:04, 29 квітня 2013 р.

Львівська дитяча залізниця відкриває новий сезон

Дитяча залізниця у Львові відкриває новий сезон. Напередодні до юних залізничників завітали правоохоронці транспортної міліції.

З директором Львівської дитячої залізниці Дмитром Венгером зустрівся начальник Управління МВС України на Львівській залізниці полковник міліції Володимир Дитюк. У ході зустрічі були обговорені питання спільної профілактичної роботи серед юних залізничників.

 Начальник відділення кримінальної міліції у справах дітей майор міліції Ігор Чердак розповів присутнім дітям про відповідальність яку несуть порушники правил безпеки на залізничному транспорті. І якщо спершу в розповідях про розбитті вікна та розмальовані фарбою вагони серед присутніх викликали посмішки, то вже підчас розповіді про загиблих та травмованих школярі замислилися і навіть потім обговорювали між собою ці випадки. 

У підготовці до сезону літніх перевезень на Львівській дитячій залізниці активну участь прийняли працівники транспортної міліції. Тому юні залізничники, показали правоохоронцям класи, де проводиться навчання та свою гордість – локомотивне депо. Саме там вже закінчувалися підготовчі роботи по підготовці локомотива до літнього періоду. А тому усіх бажаючих вони запрошують 9 травня об 11 годині в Стрийський парк на станцію Сонячна, де і відбудеться дійство.

Довідка: Львівська дитяча залізниця – маленька залізнична країна в багатому історією, стародавньому Львові. І ось вже на протязі більше 60 років тисячі хлопчиків та дівчаток пройшли тут навчання залізничних професій. Декотрі з них після закінчення середньої школи зв’язали своє життя з Львівською залізницею.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...