• Головна
  • У Львові перший банер «Стоп Алкопоп» розміщено у НВК «Школа-гімназія імені В.Симоненка».
14:43, 29 квітня 2013 р.

У Львові перший банер «Стоп Алкопоп» розміщено у НВК «Школа-гімназія імені В.Симоненка».

Кампанія «Стоп-Алкопоп» починає новий етап. У школах дітям та батькам роздаватимуть буклети з описом шкоди слабоалкогольних коктейлів, а також розміщуватимуть банери.

Перший такий банер розміщено у НВК «Школа-гімназія імені В.Симоненка».

Плакати «Стоп Алкопоп» будуть розміщені в кожній школі міста, ми почали з гімназії ім. Симоненка.  Плакат щойно повісили, а дівчата вже роздивляються. Коли підлітки купляють цю гламурну баночку, це все дуже красиво, але ніхто не знає, що є в середині і яка це велика отрута. А якщо чітко прописати, і дитина прочитає, як воно впливає на серце, на печінку, на нирки, на розвиток майбутніх мам, то дівчата, а вони складають 70% споживачів, зададуть собі запитання.  Потрібно, щоб хвиля цієї просвітницької кампанії пройшла усім містом, і далі пішла по Україні. Я дякую представникам «Самопомочі» за те, що вони твердо і активно впроваджують це в життя, це дуже велика їхня заслуга. До друку плакатів долучилась також Ротарі, їм за це подяка. Запрошуємо всіх небайдужих також у цьому допомогти, адже плакатів потрібно дійсно дуже багато, і багато роздаткової інформації про те, що ця отрута вбиває. Наша чітка мета – загальноукраїнська кампанія, яку розпочинаємо у Львові.

Нагадаємо, міський голова Львова ініціював загальнонаціональну кампанію «Стоп алкопоп». Її мета - зупинити індустрію слабоалкогольних коктейлів (так званого «алкопопу») в Україні. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...