• Головна
  • На Львівщині 19-річний "чорний лісоруб" поранив з рушниці поліцейського та лісничих, - ФОТО
11:46, 22 травня 2021 р.
Надійне джерело

На Львівщині 19-річний "чорний лісоруб" поранив з рушниці поліцейського та лісничих, - ФОТО

На Львівщині під час документування незаконної рубки лісу 19-річний парубок почав стрільбу з мисливської рушниці по правоохоронцях працівниках лісгоспу.

Мешканця Золочівського району, який поранив поліцейського та двох лісничих, затримали. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

Як зазначається, близько 22:40 21 травня у поліцію надійшла інформація від лісничих про виявлену підводу з колодами в одному з лісових масивів ДП "Бродівський лісгосп". Прибувши на місце, правоохоронці неподалік села Лешнів й справді виявили підводу з колодами дерев породи "сосна".

"Близько 00:15 під час документування факту незаконної порубки лісу з протилежного берега річки невідома особа здійснила постріли з невстановленої вогнепальної зброї, поранивши 20-річного співробітника поліції, а також двох лісничих - 34-річного майстра лісу та  49-річного інженера лісового господарства, співробітників Бродівського лісгоспу. Після цього зловмисник втік на мотоциклі", - інформують у поліції.

Вже невдовзі  правоохоронці встановили особу зловмисника, який стріляв у поліцейського та лісничих: ним виявився 19-річний місцевий житель, парубка затримали.

Поліцейського  з проникаючим вогнепальним пораненням шиї госпіталізували. Що стосується працівників лісової охорони, то після огляду лікарів вони від госпіталізації відмовилися. Зазначається, що наразі загрози життю поранених немає.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України. За скоєне загрожує позбавленням волі від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Читайте також: Дерев’яна хата вщент згоріла під час пожежі на Львівщині, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львівщина #кримінал #вирубкалісу #поранення #рушниця
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...