• Головна
  • «Арену Львів» не розберуть, сина депутата обікрав син міліціонера,у Львові намагались викрасти дитину?
Підсумки вихідних
08:00, 29 квітня 2013 р.

«Арену Львів» не розберуть, сина депутата обікрав син міліціонера,у Львові намагались викрасти дитину?

Підсумки вихідних

Станом на сьогодні є напрацьована постанова Кабінету Міністрів України, в якій йдеться про передачу стадіону «Арена Львів» до сфери управління Міністерства молоді та спорту. Документ ще не зареєстрований, оскільки його наразі допрацьовують. З’явиться він уже найближчими днями.

Про це в коментарі  26 квітня повідомив начальник управління з питань фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Юрій Майборода.

У службу правоохоронних органів міста Львова надійшла заява про крадіжку золотого ланцюжка. Як виявилося, 13-річного сина депутата Львівської міської ради обікрали два неповнолітніх підлітка, причому зробили вони це дуже дивним способом.

За словами батька потерпілого, до його сина підійшли два хлопці, після чого дитина віддала їм свій золотий ланцюжок. Невідомо, що саме хлопці сказали хлопчикові, але, схоже, що він був наляканий, якщо без роздумів зняв з себе дорогу річ. За фактом крадіжки порушили кримінальну справу.

Цими вихідними в одному із храмів Львова мама мало не втратила своєї 2 річної дитини. Незнайомий чоловік вирішив пригостити її дитину морозивом.

Як стало відомо більшу половину відправи дитина чемно стояла біля мами або просилась на руки. І вже наприкінці вирішила побігати по церкві.

Насторожила юну маму картина, коли її чадо мимоволі опинилось на руках незнайомого чоловіка. І він відправився з дитиною на морозиво.

 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...