• Головна
  • Пазиняк проти реклами контрацепції, у львівських вчених новий винахід, Львівщина впровадить біометричні паспорти
Підсумки дня
08:03, 27 квітня 2013 р.

Пазиняк проти реклами контрацепції, у львівських вчених новий винахід, Львівщина впровадить біометричні паспорти

Підсумки дня

Опозиціонери продовжують свою нелегку  таку потрібну країні законотворчу працю. Тепер слідом за шедевром законотворчості Сергія Терьохіна засвітився  інший депутат від «Батьківщини» з Львівщини Василь Пазиняк. Народний обранець  запропонував заборонити рекламу засобів контрацепції поза межами спеціалізованих закладів, медичних закладів та аптек.

Як йдеться у відповідному законопроекті № 2823, зареєстрованому у Верховній Раді такими нормами передбачається доповнити закон «Про рекламу» Василь Пазиняк.

Кращим винаходом минулого 2012 року на Львівщині назвала Державна служба інтелектуальної власності України розробку під назвою “Іоністор та спосіб обробки матеріалу для його електродів”. Вона стосується створення джерел живлення нанометричного структурування.

Її автори — група науковців кафедри прикладної фізики та наноматеріалів Національного університету “Львівська політехніка”. 

Львівщина потрапила в трійку областей , де буде першочергово впроваджено експериментальний проект біометричних паспортів .  Крім Львівської області до експерименту залучені  Київська область та Харківська.

Про це  24 квітня під час прес-конференції повідомив начальник Головного управління державної міграційної служби України Ярослав Скиба

 Люди, які з певних переконань не хочуть, щоб у їхніх паспортах була зацифрована інформація, мають право відмовиись від цього.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...