• Головна
  • На Leopolis Jazz Fest у Львові масово тестуватимуть глядачів на коронавірус
16:01, 12 травня 2021 р.
Надійне джерело

На Leopolis Jazz Fest у Львові масово тестуватимуть глядачів на коронавірус

У Львові проведуть Leopolis Jazz Fest із дотриманням карантинних вимог. 

24 - 28 червня у Львові відбудеться відомий джазовий фестиваль Leopolis Jazz Fest. Цьогоріч його проведуть в унікальному форматі із новими вимогами. Зокрема, йдеться про те, що всі гості повинні будуть пройти тест на коронавірус. Про це зазначила виконавча директорка Leopolis Jazz Fest Наталія Горбачевська під час пресбрифінгу, повідомляє 032.ua. 

Зокрема, щодо вимог до гостей:

  • для відвідування головної сцени в Парку культури потрібно зробити ПЛР-тестування, тому ті, які купуватимуть квиток мають бути готовими пройти це дослідження;
  • у пікнікових зонах також потрібно пройти тестування на коронавірус, там проводитимуть експрес-тести. Для цього варто буде зареєструватися на сайті та завчасно прийти у парк, щоб на організованій локації пройти тестування. Для гостей фан-зони ця можливість буде безкоштовною. 

Варто зазначити, якщо виявиться позитивний тест або підвищена температура тіла, Оргкомітет повертає кошти за квитки, цих гостей не допускатимуть на локації фестивалю. Музиканти, оргкомітет та підрядні організації мають також пройти тестування. Локації фестивалю облаштують засобами дезінфекції. 

Довідково.Leopolis Jazz Fest - міжнародний джазовий фестиваль, який щорічно проходить в Україні в останні вихідні червня. Перший фестиваль провели у 2011 році. Щорічно подію відвідує понад 100 тисяч гостей. Через пандемію X Leopolis Jazz Fest був перенесений з 2020 року на 2021.

Читайте також: Від міського казино у Львові до Будинку вчених: історія розкішної споруди, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Leopolis Jazz Fest 2021 #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,75
39,85
EUR
42,71
42,77
PLN
9,81
9,85
Оголошення
live comments feed...