• Головна
  • АТП-1 купує паливо за найдешевшими у Львові цінами?
11:11, 26 квітня 2013 р.

АТП-1 купує паливо за найдешевшими у Львові цінами?

Завдяки автозаправочній станції, яку встановлено на території Львівського комунального автотранспортного підприємства, вдається економити близько 200 тис грн. Про це під час відеозвернення  повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Протягом кількох тижнів нас систематично звинувачували в тому, що наше міське автотранспортне підприємство №1 нібито закуповує бензин за завищеними тарифами. Буцімто купуємо бензин «ОККО» в той час, як на заправках «Укрнафти» дешевше. Ми провели публічне розслідування цих фактів, на яке запросили журналістів. Підприємство також постійно перевіряють контролюючі органи.

З’ясувалось, що наше АТП-1 закуповує паливо за найдешевшими цінами у Львові. Директор підприємства пан Сидорович домовився про встановлення заправки безпосередньо на підприємстві і купує паливо за оптовими, найдешевшими у Львові цінами. Щомісяця, завдяки такій співпраці, АТП-1 економить до 200 тис грн.

Я дуже чутливо ставлюся до таких речей. Я знаю, що в сфері комунального господарства є зловживання і крадіжки, і я буду першим, хто вимагатиме покарання для тих, кого зловлять за обкраданням громади. Але я також буду відстоювати честь міста і тих працівників, яких звинувачують безпідставно», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...