• Головна
  • 8-9 травня у Львові оголосити Днями скорботи за загиблими
12:34, 25 квітня 2013 р.

8-9 травня у Львові оголосити Днями скорботи за загиблими

Львівська міська рада ухвалила рішення про оголошення 8-9 травня у Львові Днями скорботи за загиблими у Другій Світовій війні та жертвами тоталітарних режимів. Про це розповів голова постійної депутатської комісії з питань законності Любомир Мельничук.

 Зокрема, міська рада ухвалила: оголосити 8-9 травня у Львові Днями скорботи за загиблими у Другій Світовій війні та жертвами тоталітарних режимів; щорічно 8-9 травня на всій території міста вивішувати Державний Прапор України з жалобними стрічками, опустити Державний Прапор України на адміністративних будинках місцевих органів державної влади і органів місцевого самоврядування, не проводити розважальних заходів, вимкнути святково-декоративну світлову ілюмінацію.

 Також була проголосована ухвала про «Заборону використання окупаційної символіки СРСР, комуністичної та нацистської символіки на території м. Львова.

 «Заяви політиканів-українофобів про святкування 9 травня та розгортання червоного прапора – символу комуністичного терору  ми розцінюємо як провокацію. Вимагаємо від виконавчих органів державної влади не допустити проведення комуністичного шабашу у Львові. Звертаємося до львів’ян з проханням провести ці дні у молитві за українців полеглих у Другій Світовій війні та жертв тоталітарних режимів», - сказав депутат міськради Любомир Мельничук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,03
EUR
43,12
43,18
PLN
9,97
10,02
Оголошення
live comments feed...