• Головна
  • Панькевич ініціює вшанування пам’яті жертв Голодомору на саміті Східного партнерства
18:14, 24 квітня 2013 р.

Панькевич ініціює вшанування пам’яті жертв Голодомору на саміті Східного партнерства

Заступник голови Всеукраїнського об'єднання "Свобода", заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань євроінтеграції Олег Панькевич просить включити до офіційної частини проведення саміту Східного партнерства, який відбудеться у листопаді цього року у Вільнюсі, заходи із вшанування 80-ї річниці Голодомору – геноциду українського народу.

Про це йдеться в депутатському зверненні Олега Панькевича, адресованому Президентові України Віктору Януковичу.

Як зазначає народний депутат, у ті дні, коли у м. Вільнюсі відбуватиметься саміт Східного партнерства, в Україні вшановуватимуть 80-ту річницю Голодомору – геноциду українського народу. У зв’язку з цим він просить включити до офіційної частини проведення саміту заходів із вшанування пам’яті жертв Голодомору.

"У разі прийняття відповідних документів пропоную внести до тексту позицію міжнародної спільноти (країн-учасниць Східного партнерства) щодо засудження Голодомору як геноциду українського народу", - зазначає народний депутат.

 Нагадаємо, що на засіданні Комітету Парламентської асамблеї Східного партнерства ЄВРОНЕСТ із соціальних питань, освіти, культури та громадянського суспільства в Брюсселі Олег Панькевич закликав учасників засідання, зокрема міністра закордонних справ Литви Андріуса Кріваса, вшанувати 80-ті роковини Голодомору в Україні на саміті Східного партнерства, який відбудеться в листопаді цього року у Вільнюсі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,90
EUR
42,83
42,92
PLN
9,85
9,89
Оголошення
live comments feed...