• Головна
  • «Львівська політехніка» проведе День знайомства з абітурієнтами в режимі онлайн
16:59, 24 квітня 2013 р.

«Львівська політехніка» проведе День знайомства з абітурієнтами в режимі онлайн

Національний університет «Львівська політехніка» 26 квітня проведе День знайомства з абітурієнтами у формі вебінару.

 Детальніше про це розповів директор Інтелектуального навчально-наукового центру професійно-кар’єрної орієнтації НУ «Львівська політехніка», Олександр Захар’яш:

 «Вебінар – віртуальна форма спілкування із застосуванням веб-камери. Цей термін часто використовують в інформаційних технологіях. Абітурієнти та їх батьки зможуть запитати щодо умов вступу та напрямків підготовки і почути відповіді від директорів інститутів, кафедр. Це активні дискусії та продуктивний обмін думками. Захід реалізований за сприяння  Львівського обласного інституту підвищення кваліфікації».

 НУ «Львівська політехніка» втілює у життя такий проект вперше. Наразі триває етап підготовки. Майбутні студенти також мають можливість залишити свої запитання на електронній скринці.

 «Така форма спілкування, вебінар, практикується у світі вже давно, – поділився Олександр Захар’яш, – Це розширює можливості комунікації. День знайомства в режимі онлайн є доповненням до проведення традиційних Днів відкритих дверей. З метою навчання проект можуть використовувати всі університети. Але для цього необхідно мати хороші технічні можливості. Мріємо, аби такі віртуальні знайомства були організовані на такому ж рівні, як «круглі столи» політиків чи бізнесменів».

 Для участі у вебінарі необхідно перейти за посиланням: http://connect.loippo.lviv.ua/r83282402/ веб-кімната називається «Львівська політехніка»-2013 on-line.

Вхід у веб-кімнату через опцію «Гість». Реєструватись українською мовою в форматі «Район, прізвище, ім’я учасника». Перед початком роботи необхідно на комп’ютері оновити флеш-плеєр до останньої версії, під’єднати мікрофон, колонки та веб-камеру, перевірити їх робочий стан.

 Запитання потрібно надсилати заздалегідь на електронну пошту Приймальної комісії НУ «Львівська політехніка» –[email protected]  

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...