• Головна
  • Державна казначейська служба «запрацює» у Львові до Великодня
15:57, 24 квітня 2013 р.

Державна казначейська служба «запрацює» у Львові до Великодня

Державна казначейська служба до Великодня повинна виконати всі платіжні доручення Львівської міської ради, адже, йдеться в основному про кошти на заробітну плату працівникам. Про це розповів сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий

Як інформує департамент фінансової політики, станом на 24 квітня Державна казначейська служба не виконала платіжних доручень розпорядників та одержувачів коштів міського бюджету Львова на суму 10 млн 194 тис грн.

«Динаміка є. Хоча по спецфонду бюджету розвитку кошти не перераховуються. Ми зобов’язані зробити все можливе, щоб до Паски всі рахунки були розблоковані. Більша суми цих грошей йде на зарплату людям. До Паски люди повинні отримати зарплату. В мене побажання, щоб казначейство з людьми не жартувало. Я знаю, що є активна позиція профспілок. Я їхню позицію підтримую. Є закон України, який має бути чітко дотриманий», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Відтак, казначейство не перераховує понад 9.2 млн грн. до бюджету розвитку. Сума непроплат до загального фонду міського бюджету становить 545 млн грн., також не виконуються доручення на 262 тис грн. до природоохоронного фонду. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,95
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...