• Головна
  • Львівські прикордонники затримали громадянина Чехії, який спробував втекти з України
12:50, 24 квітня 2013 р.

Львівські прикордонники затримали громадянина Чехії, який спробував втекти з України

Вчора на Львівщині співробітники Державної прикордонної служби України затримали порушника держаного кордону. Ним виявився громадянин Чехії, повідомляє прес-служба Держпогранслужби України.

За інформацією відомства, прикордонний наряд відділу «Пархоменкове» отримав інформацію, що в прикордонні знаходиться невідома особа, яка пробирається до державного кордону. Для перевірки даної інформації прикордонники відразу виїхали на вказане місце. Помітивши правоохоронців невідомий почав втікати в зворотному напрямку. Проте далеко втекти йому не вдалося, він був затриманий.

Для з'ясування обставин правопорушення чоловіка доставили до прикордонного підрозділу. З’ясувалося, що затриманий є громадянином Чехії, якого прикордонники нещодавно вже затримували. І зупиняли його не самого, а в парі з громадянином В'єтнаму, якому чех допомагав незаконно подолати державний кордон з України в Польщу. Тоді після затримання чеху обмежили виїзд з нашої країни поки тривають перевірочні заходи. Проте певно прагнучи уникнути відповідальності він спробував втекти з України.

Наразі чоловіка передали співробітникам міліції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...