• Головна
  • Транспортування хворих зі Львова до Києва та по Україні
Новини компаній
10:27, 1 березня 2021 р.

Транспортування хворих зі Львова до Києва та по Україні

Новини компаній
Транспортування хворих зі Львова до Києва та по Україні

У деяких містах не завжди є можливість людям з обмеженими можливостями (особливо, лежачим хворим) скористатися медичним транспортом, щоб відправитися на обстеження або додому після відвідин лікарні. Найчастіше міський медичний транспорт просто зайнятий, і дочекатися його не завжди виходить. Що ж робити в подібній ситуації? Відповідь проста. Для розв’язання цієї проблеми досить подзвонити в нашу компанію. І тоді в вказане місце і час клієнта буде поданий спеціалізований реанімобіль.

Наша спеціалізація – це транспортування з Львова в Київ та інші міста людей, які з різних причин не можуть самостійно пересуватися.

Послуги компанії

Наша компанія спеціалізується на послугах перевезення пацієнтів, які обмежені у своїх можливостях. В автопарку є спеціалізовані реанімобілі. Саме завдяки спеціальній техніці вдається вчасно подолати великі відстані, дозволяючи безпечно перевезти лежачих пацієнтів з максимальним для них комфортом. Також є авто, де зручно розміститися інвалідне крісло, якщо пацієнт бажає пересуватися в сидячому положенні.

Наші основні послуги:

  • транспортування пацієнта до медичної установи й назад додому з комфортом і зручністю в зазначений час;
  • перевезення хворого в лабораторію для здачі аналізів, а також на обстеження;
  • зустріч хворого на вокзалі або в аеропорту і подальша його транспортування за потрібною адресою;
  • присутність кваліфікованих працівників з медичною освітою та навичками на громадських заходах;
  • перевезення пацієнтів в супроводі кваліфікованого медперсоналу;
  • оренда необхідного медичного обладнання на весь час перевезення пацієнта.

Мінімальна вартість наших послуг складає 300 гривень, але сума може змінюватися індивідуально – наприклад, якщо пацієнту потрібні додаткові послуги. Щоб отримати більш точну інформацію про всі послуги, що надаються і розрахувати точну їх вартість, досить зв'язатися з адміністратором телефоном і поставити йому всі запитання.

У нашої компанії великий досвід роботи, багато позитивних відгуків і вдячних клієнтів. Але ми не зупиняємося на досягнутому, прагнучи розвиватися, щоб ставати ще кращими. Тому ми відкриті до пропозицій і побажань пацієнтів.

В індивідуальному порядку ми підшукаємо для кожного клієнта найбільш підхожий спосіб зручного, комфортного та безпечного транспортування по Львову або з одного міста в інше. Автомобіль, вказаний в замовленні, буде поданий точно в строк, а час перевезення розрахований так, щоб виключити запізнення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...