• Головна
  • Огляд цікавих ідей та можливостей відпочинку за містом
15:00, 7 липня 2021 р.

Огляд цікавих ідей та можливостей відпочинку за містом

Огляд цікавих ідей та можливостей відпочинку за містом

Ви саме знаходитеся у пошуку відмінної альтернативи відпочинку в межах міста? Тоді хочемо запропонувати вам не менш гарний, захопливий, а головне корисний варіант проведення часу – відпочинок за містом.

Надзвичайно чисте повітря, спокій, зворушливо красиві місця, затишок та чудовий шанс відмінно розслабитися насолодившись тишею й природою. Словом, якщо ви втомилися від галасливого міста, що вічно перебуває у русі, пропонуємо вашій увазі найкращі пропозиції для дійсно прекрасного та незабутнього відпочинку за містом, про який тільки можна мріяти. Обіцяємо, буде весело, захоплююче та корисно.

Їжак Парк – територія активного відпочинку

Не виїжджаючи далеко від Львова, лише 17 км, можна активно та цікаво провести свій час у найбільшому тюбінг парк в Україні, який працює протягом усього року. Їжак Парк розташований між селами Раківець та Красів, рухатись потрібно по трасі Київ-Чоп, у напрямку м. Стрий.

На вас чекають шалені спуски зі схилу на тюбах по спеціальному покритті Neveplast. Жодних обмежень - лише швидкість, емоції та незабутні враження! Влітку працюють 4 всесезонні гірки довжиною 100 м та 300 м ( взимку працює до 15 сніжних трас протяжністю 560 м). Крім цього, у парку можна порибалити (форелева та спортивна риболовля), смачно поїсти, влаштувати пікнік у зоні барбекю, пограти у пейнтбол, покататись на квадроциклах та познайомитись з мешканцями нашого живого куточка (страуси, вівці, поні, качечки і т.д.)

Їжак Парк - це чудове місце для піших прогулянок, проведення різного роду свят та корпоративів.

Огляд цікавих ідей та можливостей відпочинку за містом, фото-14

Враження від OneDeal – оригінальний подарунок, який запам’ятається назавжди

Що подарувати тому, у кого все є? Якщо Ви не можете обрати презент, але хочете вразити близьку людину, це запитання Вам точно знайоме.

Не варто сумувати! Ідеальний подарунок, який вразить своєю оригінальністю – сертифікат на враження від OneDeal! Більше не потрібно годинами бігати по магазинах та нудитись у виснажливих чергах. Для подарунка від OneDeal необхідно лише одне: замовити сертифікат.

Що таке враження від OneDeal? Це можливість обрати з понад 700 послуг саме ту, про яку вже давно думає людина. Даруючи сертифікат на враження, Ви даруєте мрію! Так, отримувач подарунка може замовити собі фотосесію, піти на масаж, чи пограти у великий фітнес з тренером, політати на повітряній кулі чи покататися на конях. Спектр емоцій настільки різний, що справа до душі знайдеться для кожного!

Подарунковий сертифікат від OneDeal буде знаходитись у красивій коробці, яку обираєте саме Ви! Купити враження просто – варто лише обрати 10 найцікавіших послуг, сплатити за найдорожчу, а отримувач подарунку вже сам обере з цієї кількості одну найбажанішу. Навіть якщо людині не сподобаються обрані варіанти, вона зможе замінити їх на ті, котрі їй потрібні. Буде достатньо лише сплатити різницю в ціні, якщо нове враження буде дорожчим за те, що було запропоновано. Подарункові сертифікати - найкращий подарунок!

Компанія OneDeal надсилає замовлені сертифікати кур’єром чи поштою. Ви можете надіслати подарунковий сертифікат у Київ, Львів, Тернопіль, Чернівці та Хмельницький. З повним списком міст можна ознайомитись на сайті. Даруйте враження, адже кожне з них в OneDeal перевірили на собі!

Контакти:

Адреса

  • м. Львів, пл. Соборна, 14, ТЦ “Roksolana” (2-й поверх)

  • +38 (067) 700-73-30
  • Хмельницкий  - +38 (093) 730 73 30
  • Чернівці - +38 (099) 000 42 49
  • Тернопіль - +38 (068) 585 87 88
  • Івано-Франківськ  - +38 (099) 000-42-77
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...