• Головна
  • Нове відділення реанімації для CОVID-хворих запрацювало у лікарні швидкої допомоги Львова, - ФОТО
22:07, 29 березня 2021 р.
Надійне джерело

Нове відділення реанімації для CОVID-хворих запрацювало у лікарні швидкої допомоги Львова, - ФОТО

У лікарні швидкої допомоги Львова запрацювало нове реанімаційне відділення для хворих на коронавірус.

29 березня у клінічній лікарні швидкої медичної допомоги Львова відкрили 48 нових реанімаційних ліжок для COVID-хворих. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Варто зауважити, що раніше приміщення, у якому розгорнули додаткову реанімацію, було архівом. Після майже тижня ремонтних робіт приміщення готове прийняти нових пацієнтів.

До ремонтуДо ремонту

"Ми в екстреному порядку майже за тиждень розгорнули таку реанімаційну частину для лікування пацієнтів із тяжким коронавірусним захворюванням. Сьогодні ввечері стає доступною реанімація на 48 місць, в яких облаштовані апарати ШВЛ, монітори, дозатори, тобто все, аби надати допомогу пацієнтам, які мають важкий перебіг. Ситуація залишається критичною", - додає завідувачка відділення анестезіології та інтенсивної терапії лікарні швидкої медичної допомоги Наталія Матолінець.

На сьогодні в лікарні є 650 ліжок для хворих на Covid-19. Найближчими днями розгорнуть ще 280 ліжок, а через місяць-два - ще 300. Загальна кількість місць для пацієнтів з коронавірусом у міській лікарні, як очікується, зросте до 1200.

"За сьогодні надійшло 52 пацієнти, з них половина потребує різних методів респіраторної терапії, як штучна вентиляція легень. Наше завдання - щоб кожному пацієнтові вистачило кисню", - зазначила Наталія Матолінець.

Після ремонтуПісля ремонтуПісля ремонтуПісля ремонту

Нагадаємо, через погіршення ситуації з коронавірусом у Львівській області з 25 березня офіційно запровадили "червоний" рівень епідеміологічної небезпеки.

Читайте також: Мер Львова каже, що місту наразі "не світить" послаблення карантину

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Львівщина #032 #лікарня швидкої допомоги #коронавірус #COVID-19
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,89
39,95
EUR
42,87
42,93
PLN
9,87
9,93
Оголошення
live comments feed...