• Головна
  • Аварія на Зеленій у Львові: у поліції прокоментували смертельну пригоду за участі авто ДСНС, - ФОТО
12:05, 22 березня 2021 р.

Аварія на Зеленій у Львові: у поліції прокоментували смертельну пригоду за участі авто ДСНС, - ФОТО

Аварія на Зеленій у Львові трапилася за участі службового авто рятувальників. 

21 березня близько 21:30 у Львові на вулиці Зеленій трапилася автопригода. Внаслідок інциденту загинула дитина. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівщини

Правоохоронці встановили, що 47-річний львів’янин перебував за кермом службового автомобіля Mitsubishi L200 та наїхав на каналізаційний люк, який облаштований на проїзній частині дороги. Після цього кришка люку вилетіла із місця кріплення. Вона влучила у лобове скло автомобіля Acura MDX, який їхав зустрічною смугою. За кермом авто перебував 35-річний львів'янин. 

Кришка, розбивши лобове скло, потрапила у дитину, яка сиділа на передньому сидінні Acura MDX. Постраждав 10-річний хлопчик. Від отриманих травм він помер на місці пригоди. 

Відомо, що пригода трапилася за участі службового автомобіля оперативно-координаційного центру ДСНС у Львівській області. Він їхав на місце пожежі з увімкненими маячками та спеціальним звуковим сигналом.

Триває досудове розслідування. Правоохоронці встановлюють обставини події. За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

За словами на фейсбук-сторінці першого заступника міського голови Андрія Москаленка, за фактом трагедії розпочали службове розслідування. Висловлюють співчуття рідним дитини.

Аварія у Львові на вулиці Зеленій, Фото: пресслужби поліції Львівщини

Аварія у Львові на вулиці Зеленій, Фото: пресслужби поліції Львівщини

Нагадаємо, 21 березня львів'янка стрибнула з моста під колеса вантажного потягу на вулиці Кульпарківській. Він отриманих травм вона загинула. 

Читайте також: Ремонт вулиці Бандери у Львові: трамваї та тролейбуси курсуватимуть зі змінами, - СХЕМИ

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,84
39,87
EUR
42,84
42,89
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...