• Головна
  • Як працюватимуть бюджетні установи та відділи соціального захисту на час локдауну у Львові
18:04, 19 березня 2021 р.
Надійне джерело

Як працюватимуть бюджетні установи та відділи соціального захисту на час локдауну у Львові

У Львівській міськраді розповіли, як працюватимуть відділи соціального захисту та бюджетні установи під час посиленого карантину. 

За даними пресслужби ЛМР, від 19 по 28 березня відділи соціального захисту та бюджетні установи працюватимуть за зміненим графіком роботи. 

Зокрема відділи соціального захисту працюватимуть у режимі онлайн. Приймати документи будуть поштою та через електронні сервіси. Видавати раніше подані документів будуть чергові працівники за попереднім записом. 

Центр обліку та нічного перебування бездомних осіб працюватиме цілодобово. Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування працюватиме у посиленому режимі. Працівники установи інтенсивно контролюватимуть стан підопічних, які перебувають на обслуговуванні терцентру.

Центр соціальної підтримки осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування і внутрішньо переміщених осіб, працюватиме у режимі обмеженого доступу. Заходи, що були заплановані у підпорядкованих бюджетних установах перенесуть на інші дати.

Читайте також: Карантин у Львові: Садовий розповів, чому ввели локдаун

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#центри соціального захисту у Львові #локдаун у Львові #карантин у ЛЬвові #бюджетні установи у Львові #новини Львів #новини Львова #новини 032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...