• Головна
  • Дистанційне навчання у Львові із 16 березня: подробиці рішення мерії
16:17, 15 березня 2021 р.
Надійне джерело

Дистанційне навчання у Львові із 16 березня: подробиці рішення мерії

Міська комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалила рішення про дистанційне навчання у Львові. 

Із вівторка, 16 березня, школярі 5 - 11 класів переходять на онлайн-навчання.Воно триватиме впродовж двох тижнів. При цьому, наразі учні початкової школи (1 - 4 класи) ходитимуть до школи у звичному режимі. Працюватимуть також і садочки у місті. Про рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій повідомив під час брифінгу мер Львова Андрій Садовий

Ухвалили рішення щодо проведення спортивних змагань. У закритому приміщенні вони заборонені, їх пропонують перенести на інший період або проводити на свіжому повітрі, але нагадують про дистанцію. Припиняє роботу також комунальне та приватне позашкілля, тобто заборонена робота гуртків, дитячих клубів. 

Щодо ефективності цих заходів зазначили, що їх потрібно впроваджувати, адже у минулому році був результат. Обмеження навчання у школах також вплине і на зменшення пасажиропотоку у громадського транспорту. 

Андрій Садовий зазначив, що динаміка захворюваності суттєво збільшується та велика кількість важких госпіталізацій. Місто стоїть на межі переходу у "червону" епідемічну зону. Станом на 15 березня на коронавірус хворі 185 вчителів шкіл міста (минулого тижня було 120 людей), також ріст хворих спостерігається серед учнів. У місті планують до кінця березня на базі міських медичних закладів розгорнути додаткових 700 ліжок з доступом до кисню.

У місті також діє заборона роботи нічних клубів. Мерія звернулася до поліції з вимогою посилити контроль карантинних обмежень. Жителям також радять звертати увагу на дотримання користування захисними масками. 

Зазначимо, станом на 15 березня у Львівській області за минулу добу виявили 552 випадки захворюваності на коронавірус (серед них львів'янин - 392). Загалом у стаціонарах перебуває 621 пацієнт. За попередню добу до лікарень поступило 40 людей, виписали — 4.

Нагадаємо, 12 березня під час робочого візиту до Львова прибув міністр охорони здоровя Максим Степанов. Під час брифінгу він зауважив, що Львівська область наближається до "червоного" рівня епідеміологічної ситуації. Він рекомендував органам місцевого самоврядування впровадити обмежувальні заходи, щоб стримати поширення коронавірусу. 

Фото на головній: з відкритих джерел

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #коронавірус #дистанційне_навчання #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...