• Головна
  • Ресторани Львова: перелік закладів, де можна зробити атмосферні фото
13:08, 6 березня 2021 р.
Надійне джерело

Ресторани Львова: перелік закладів, де можна зробити атмосферні фото

Львів - туристична столиця України, яка дивує не лише своєю архітектурою, а й неймовірною кількістю цікавих місць та закладів. Приїхати до Львова і не зробити гарного фото - це злочин. Тому для любителів фотокамер та цікавих атмосферних закладів журналістка 032.ua зробила добірку ресторанів, де можна зробити неймовірні світлини.

36 По

Одним із найкрасивіших закладів у Львові є ресторан “36По”, який розташований у самому серці міста. У середині є декілька поверхів, кожен з яких має свій інтер’єр. На першому поверсі ресторану встановлений великий акваріум, на фоні якого можна зробити цікаві фото. На останньому поверсі тераса, з якої відкривається чудовий вигляд на площу Ринок.

Late Breakfast Club

Ребрендинг закладу Late Breakfast Club у Львові зробив ажіотаж серед інстаграм-дописувачів. На фоні головного входу у заклад чимало людей зробили гарні фото. Білий фон, викладений плиткою, приваблює не лише блогерів, а й звичайних перехожих. До того ж, на білосніжних столиках вийдуть чудові світлини сніданку з кавою. Увечері там можна знімкувати себе з коктейлем у фіолетовому світлі.

Pretty High Kitchen (Дуже висока кухня)

Насолодитися не лише їжею, а Львовом можна у закладі “Дуже висока кухня”. Ресторан розташований на площі Ринок та має чимало цікавинок у своєму арсеналі. Відвідувач може замовити будь-яку страву, яку побажає. Щодо фото, то їх можна зробити майже на кожному кроці. Неймовірні світлини вийдуть на заході сонця на терасі, адже Львів тоді засяє новими фарбами.

Ресторація Бачевських

“Ресторація Бачевських” це не лише заклад для вечері, а й чудове місце для створення світлин. У середині на відвідувачів чекає атмосферний сад, посеред якого розташовані столики. Флора там повсюди, тому це чудовий варіант для поціновувачів природи. Автентичні фото вам гарантовані. 

Кебабця

Для любителів бірюзового кольору у Львові створили атмосферну місцину. “Кебабця” - це стритфуд, який відчинив двері неподалік головного корпусу університету Івана Франка. Заклад приваблює не лише студентів, а й місцевих жителів. На фоні стильного інтер’єру та бірюзи вийдуть цікаві та яскраві фото.

«Пара Джанов і портвейн»

Ще одним стильним закладом у Львові є «Пара Джанов і портвейн». Камерна атмосфера у ресторані заворожує відвідувачів. Перед приходом туди запасіться не лише апетитом, а й камерою, адже фотосесію у закладі вам не оминути. У теплу пору року на терасі ресторану також можна влаштувати фототур.

Celentano Ristorante

Кольору та яскравості додали до дизайну ще одного ресторану мережі Celentano Ristorante. Цього разу новий двоповерховий заклад розташувався на вулиці Генерала Григоренка. Інтер’єр там - кольоровий вибух. Повсюди цікаві принти і текстури. Отож, там можна не лише скуштувати смачні італійські страви, а й зробити соковиті світлини.

Читайте також: 5 відомих закладів Львова, які закрилися під час пандемії COVID-19, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ресторани Львова #ресторани у Львові #найкращі ресторани Львова #заклади Львова #заклади у Львові #куди піти у Львові #новини Львів #новини Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,83
EUR
42,76
42,80
PLN
9,81
9,84
Оголошення
live comments feed...