• Головна
  • На площі Соборній у Львові висадили нові дерева, - ВІДЕО
14:05, 4 березня 2021 р.
Надійне джерело

На площі Соборній у Львові висадили нові дерева, - ВІДЕО

У центральні частині Львова висадили нові дерева. 

4 березня у Львові у рамках міжнародного проєкту "Озеленення планети" розпочали висаджувати дерева у місті. Наразі висадили дві ялинки на площі Соборній. До цієї акції долучилося багато людей. Кореспондентка 032.ua пропонує переглянути відео, як це відбувалося. 

За словами керівниці міського управління екології та природних ресурсів Олександри Сладкової, минулого року у місті посадили 59 дерев в рамках акції. Цьгого року хочуть висадити у два-три рази більше, ніж минулого. Масштабну висадку планують біля поліклініки на проспекті Червоної Калини, там буде висаджено мінімум 60 дерев вздовж лінії трамваю

Зазначимо, ініціаторами проєкту "Озеленення планети" є найбільший діловий клуб, який об'єднує лідерів українського бізнесу CEO Club Ukraine, засновником якого є Сергій Гайдачук та Національний проєкт Книга Рекордів України, генеральним директором якого є Анна Крисюк.

Висадка відбувається одночасно по всій Україні, а також у 100 країнах світу. Головними локаціями висадки у Львові стануть: центр міста, територія вздовж трамвайної колії на Сихів, вул. Богданівська, лікарня швидкої медичної допомоги, Личаківський, Франківський та Шевченківський райони.

20 березня планується висадка 1 млн дерев за 24 години у всіх куточках світу. Місією ініціативи на наступні 3 роки є висадка 100 млн дерев по всій планеті. Хочуть змінити екосвідомість людей для шанобливого ставлення до природи.

Читайте також: Служба ДСНС Львівщини отримала нові авто першої допомоги, - ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #висадження_дерев #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,80
EUR
42,67
42,75
PLN
9,80
9,87
Оголошення
live comments feed...