• Головна
  • Затори у Львові 18 лютого: які вулиці міста варто оминати водіям, - МАПА
13:14, 18 лютого 2021 р.
Надійне джерело

Затори у Львові 18 лютого: які вулиці міста варто оминати водіям, - МАПА

Уже другий тиждень поспіль Львів потерпає від великих заторів. На головних вулицях міста часом утворюються “корки” через постійні снігопади. Журналістка 032.ua підготувала перелік вулиць, які варто оминати керманичам.

За даними сервісу Google Maps, у центральній частині міста (Галицькому районі) затори майже на кожній вулиці. “Корки” утворилися на таких вулицях: Академіка Гнатюка, Листопадового Чину, Тадеуша Костюшка, Петра Дорошенка, Миколи Коперника, Чайковського, площі Галицькій, Петра Ковжуна, проспекті Шевченка, Джохара Дудаєва, Драгоманова, Саксаганського, Герцена, Князя Романа, Зеленій, Івана Франка та Костомарова.

Значно менше заторів у Личаківському районі міста. Повільний рух транспорту є лише на декількох центральних вулицях. Серед них: Личаківська (початок), Верхратського, Чернігівська, Некрасова, Кармалюка, Солодова, Лисенка, Ніжинська та Пасічна.

Затори у Личаківському районі Львова, Скріншот - 032.ua

Затори у Личаківському районі Львова, Скріншот - 032.ua

У Залізничному районі Львова нормальний рух транспорту. Серед вулиць, які зараз стоять у заторах є: Городоцька (від “Магнусу”), Смаль Стоцького, Героїв УПА, Кульпарківська, Сулими, Сигнівка, Данила Апостола, Левандівська, Широка, Низинна, Івана Виговського, Патона та Михайла Кричевського. Станом на 13:00 є ДТП на вулицях Уляни Кравченко та Городоцькій (після Кульпарківської). Через це можлива значна затримка у русі транспорту та затори.

Затори у Залізничному районі Львова, Скріншот - 032.ua

Затори у Залізничному районі Львова, Скріншот - 032.ua

Значні затори є у Шевченківському районі Львова. Станом на зараз “корки” є на таких вулицях цього району: Чорновола, Цехова, Пантелеймона Куліша, Газовій, Замарстинівській, Під Дубом, площі 700-річчя Львова, Джерельній, Єрошенка, Батуринській, Шевченка, Бальзака, Ставовій, Лемківській, Романа Дашкевича, Гетьмана Мазепи (ДТП поблизу “Вацак”), Липинського (ДТП поблизу “АГНКС №5 Львів”), Полтв’яній, Чигиринського, Кукурудзяній та Богдана Хмельницького.

Затори у Шевченківському районі Львова, Скріншот - 032.ua

Затори у Шевченківському районі Львова, Скріншот - 032.ua

У Сихівському районі міста чималі “корки” утворилися на деяких ділянках вулиці Зеленої та вулицях Сихівській, Соняшниковій, Полуботка, Кос-Анатольського, проспекті Червоної Калини, Скрипника, Кирила Трильовського та Чукаріна.

Затори у Сихівському районі Львова, Скріншот - 032.ua

Затори у Сихівському районі Львова, Скріншот - 032.ua

Найменша заторів у Львові у Франківському районі. Майже на всіх вулицях вільний рух транспорту. “Корки” утворилися на певних ділянках таких вулиць: Науковій, кільці (у сторону Володимира Великого), Перфецького, Княгині Ольги та Івана Франка (початок).

Затори у Франківському районі Львова, Скріншот - 032.ua

Затори у Франківському районі Львова, Скріншот - 032.ua

Інформацію про затори у реальному часі дивіться на карті нижче.

Читайте також: Купити квартиру у Львові: “свіжі” пропозиції з фото

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#затори у Львові #карта Гугл #затори Львів #де у Львові затори #новини Львів #новини Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,78
EUR
42,70
42,83
PLN
9,84
9,86
Оголошення
live comments feed...