Партнерский материал
08:00, 11 березня 2021 р.

Система домашнього офісу

Партнерский материал

Чи знали ви, що ми в своєму житті витрачаємо близько десяти з половиною років роботи? Офісний працівник читає в середньому 200 електронних листів на день. Це означає, що вам доведеться перевіряти свої електронні листи приблизно 15 разів на день, а це 2 з половиною години на день. Поїздка на роботу займає в середньому 56 хвилин на день.


Для більшості з нас робота є дуже важливою частиною нашого життя. Незалежно від того, займаємось фізичною чи розумовою роботою, це вимагає великої уваги та витримки, нам також потрібно мати можливість розслабитися, розслабитися та відпочити після стомлюючого робочого дня, коли ми повернемось додому, щоб розпочати день знову з оновленими силами. робити.


Кар’єра, успіхи на роботі - це найважливіше в житті багатьох, навіть важливість створення сім’ї відсувається на другий план. Спробуймо знайти баланс між роботою та хобі чи сімейними справами, щоб ми не були повністю відрізані від своїх близьких, друзів, адже всі наші думки та весь наш час зайняті нашою роботою.
Все більше стає людей-трудоголіків, які навіть після робочого часу не можуть відірватися від робочих завдань і турбот, їх мозок постійно працює, і тому вони не можуть розслабитися і відпочити, що вкрай необхідно для того, щоб ми могли забезпечити продуктивну роботу продуктивність. Занадто багато роботи, чи то на життя, чи на манію, може призвести до стресу, ожиріння, стосунків та сімейних проблем, тому прагніть витрачати достатньо часу на відпочинок, заняття спортом, читання, відпочинок, займаючись чимось, не пов’язаним з нашою роботою.
На жаль, не всім дається можливість працювати на робочому місці з гарним настроєм, приємною атмосферою, і, безумовно, напруга, страх невдач, тиск, який змушує нас працювати, може спричинити серйозні психічні та фізичні шкоди, депресію та серйозні захворювання.


Праця важлива не лише для нашого існування, нам також потрібно вміти щодня виконувати якісь важливі заходи та відчувати себе важливими та цінними. Фізична робота розвиває силу нашого тіла, а розумова - мозок та творчі здібності. На своєму робочому місці ми можемо будувати стосунки та створювати спільноту друзів.


Як ми можемо створити спокійну, спокійну атмосферу на роботі?


Ходити на роботу щодня надзвичайно трудомістко залежно від дорожнього руху, і ми також зазнаємо перипетій погоди. Бувають дні, коли ми прокидаємось втомленими, сварливими, з головними болями, коли ще важче змусити себе вдягтися, вмитися і приступити до роботи. Ми можемо покращити якість нашого нічного відпочинку, подбавши про акустичну обробку стін, стель та віконних поверхонь нашого будинку, спальні, придбавши акустичні вироби, розроблені для цієї мети. Панелі шумозаглушення, килими, штори (Verdunkelungsvorhänge), приглушений шум та відволікаючі звуки зовні, створюючи тим самим спокійнішу, спокійнішу, гармонійнішу атмосферу в нашому домі. Система Міністерства внутрішніх справ не нова, але через епідемію коронавірусу вона відіграє все більш важливу роль у сфері роботи, в офісі, у випадку роботи за допомогою комп’ютера. Ми можемо виконувати щоденну роботу вдома у вітальні або у власному кабінеті. Німецька компанія є експертом у цій галузі: perfectacoustic.de/


Система домашнього офісу також має переваги та недоліки. До його переваг можна віднести можливість розслабитися трохи довше вранці, наприклад, не потрібно вставати так рано, щоб дістатися до громадського транспорту або пробитися через жваве місто.

Ми можемо поснідати та каву у своєму будинку, на власній кухні. Звичайно, існують також труднощі з роботою в домашній офісній системі. Наприклад, якщо ми не можемо повністю сконцентруватися на роботі через домашні умови, оскільки діти шумлять навколо нас, шумлять.


Якщо ви живете в галасливому зайнятому районі або ваші сусіди гучні, це також ускладнює концентрацію уваги. Не має значення, де знаходиться наш домашній офіс. Спробуємо встановити наш стіл та комп’ютер у максимально відокремленій тихій кімнаті, наскільки це можливо, щоб якомога менше факторів заважало нашій щоденній роботі. Однак, якщо це неможливо, і ми відчуваємо, що не можемо забезпечити адекватну роботу від шуму, і ми будемо нервувати, напружуватися, боліти голова, тоді нам слід подумати про те, які можливості у нас є, щоб зменшити шум ту кімнату. Наприклад, якщо у вас зайняте вікно, що виходить на вулицю, безумовно, непогано розмістити перед вікнами шумозахисні штори. Якщо стіни тонкі і від сусіда лунають всілякі небажані звуки, стіни можна покрити гіпсокартоном. Але якщо ви хочете отримати ще більш ефективне рішення, ви можете отримати звукопоглинаючі акустичні панелі.


Але якщо ви хочете отримати ще більш ефективне рішення, ви можете отримати звукопоглинаючі акустичні панелі. Акустичні панелі ідеально вписуються в будь-який стиль приміщення, завдяки своїм різноманітним кольорам та дизайну ми навіть можемо замовити фотографії, виготовлені на замовлення друковані панелі, що може зробити наш домашній офіс ще більш особистим.
Наприклад, якщо ви відвідуєте онлайн-зустріч під час роботи в домашньому офісі, ми однозначно рекомендуємо використовувати високоякісну головоломку з мікрофоном, тож ми можемо усунути зовнішні шуми та встановити простіший, чіткіший та зрозуміліший зв’язок з колегами.


Якщо ми консультуємося з колегами за допомогою мобільного телефону, комп’ютера чи ноутбука, недобре під’єднувати якісні колонки до пристроїв, якщо ми не використовуємо навушники, щоб чути інформацію чітко та чітко. Чим меншою кімнатою ми займаємось щоденною офісною роботою, тим більш несприятливою може бути акустика, тому, безумовно, варто подумати, якими методами ми можемо скорегувати звук і відфільтрувати або принаймні послабити неприємні шуми.


Хоча коронавірус ускладнює життя всіх нас, сучасні технології дозволяють нам виконувати свою роботу в Інтернеті, підтримуючи зв’язок з колегами, клієнтами та друзями. І хоча це насправді не можна порівняти з особистими зустрічами та дискусіями, це надзвичайна можливість не переривати роботу та людські стосунки повністю. Це також має першорядне значення, оскільки ті, хто працює на робочих місцях, де неможливо виконувати фізичну чи іншу роботу в системі Міністерства внутрішніх справ, на жаль, втратять роботу та залишаться безробітними.
В результаті Covid 19 велика кількість студентів змушена навчатися в Інтернет-освіті, і їм також слід намагатися забезпечити спокійне та тихе середовище під час занять. Система Міністерства внутрішніх справ - це чудовий винахід, який є засобом для існування та напруженим часом для багатьох мільйонів людей у ​​всьому світі навіть у ці важкі часи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...