• Головна
  • Вулицею Личаківською не курсують трамваї ,у власністьЛьвова передадуть відомчий гуртожиток, Львівщина найбільш корумпована
Підсумки дня
08:00, 12 квітня 2013 р.

Вулицею Личаківською не курсують трамваї ,у власністьЛьвова передадуть відомчий гуртожиток, Львівщина найбільш корумпована

Підсумки дня

Сьогодні о 10:45 з рейок зійшов трамвай на вул. Винниченка. Причина – зламана губа рейки. Про це інформують на  «гарячій лінії»  міста.

Сьогодні під час пленарного засідання сесії Львівської міської ради було прийнято ухвалу щодо прийняття у власність територіальної громади міста гуртожитку на вул. Замарстинівській від відкритого акціонерного товариства «Львівський інструментальний завод».

Так, місто прийме у власність відомчий гуртожиток на вул. Замарстинівській від ВАТ «Львівський інструментальний завод» після виконання ремонтних робіт або виділення коштів на його ремонт.

Щорічно корупція обходиться економіці України в 20 млрд. грн. З такою заявою в кінці лютого на засіданні уряду виступив президент Віктор Янукович. ЄС вимагає від ВР негайно посилити антикорупційне законодавство.

Як пише Forbes, силовики тим часом підбивають підсумки боротьби з корупціонерами за минулий рік. Згідно зі звітом Генеральної прокуратури, з 1 січня 2012 року і до дня набрання чинності нового Кримінального процесуального кодексу (20 листопада 2012-го) проти корупціонерів порушили 1243 кримінальні справи, з них до суду потрапило 1131. З 20 листопада по 31 грудня 2012 року - 149, а до суду дійшла 61 справа.

За останній місяць на «гарячому» правоохоронці ловили в основному дрібних регіональних чиновників - голів сільських рад та районних адміністрацій.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,92
EUR
42,95
43,02
PLN
9,90
9,98
Оголошення
live comments feed...