• Головна
  • Для львів’ян створять велику повітряну писанку
11:10, 11 квітня 2013 р.

Для львів’ян створять велику повітряну писанку

Організатори Фестивалю Писанок у Львові створять до Великодня величезну «Аеро-писанку». Красуня з близько тисячі різнокольорових повітряних кульок  милуватиме око львів’ян та гостей міста з 1 по 6 травня на площі Ринок (північна сторона).

«В часі Великодня Львів перетвориться на справжню писанкову столицю. Окрім 4-метрової Диво-писанки, 50 півметрових та  кількох метрових писанок,  писанкових дерев та квіткової клумби у формі писанки, спільно з компанією «Аеромаестро» ми створимо найбільшу в Україні Великодню Аеро-писанку. На металевий каркас висотою 2.50 метри та шириною 1.80 метри прикріпимо близько тисячі десятисантиметрових повітряних кульок. Для створення цього шедевру ми залучимо кращих аеродизайнерів. Результат буде вражаючий!» - розповів Андрій Сидор, директор Фестивалю Писанок у Львові.

Також на площі Ринок під час Фестивалю Писанок відкриються «Великодній писанковий ярмарок», «Великодня арт-майстерня», «Галерея писанок», пройдуть різноманітні майстер-класи з виготовлення та розфарбовування писанок, відбудуться святковий великодній концерт, виступи християнських колективів та показ фільмів на великодню тематику.

Нагадаємо, в рамках Фестивалю Писанок стартувала акція «Полювання на писанки», переможець якої отримає головний приз – справжнє золоте яйце! 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,68
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...