• Головна
  • Львівських дітей навчать робити «весняні аксесуари»
18:28, 10 квітня 2013 р.

Львівських дітей навчать робити «весняні аксесуари»

Львівські гуртківці вчитимуться робити весняні аксесуари. Майстер-клас зі створення прикрас відбудеться в УДЮМК Залізничного району

На майстер-класі буде представлено основні принципи та прийоми створення сережок та підвісок своїми руками. Оригінальність таких виробів полягає в нестандартній композиції та використанні звичайних матеріалів, які не потребують великих затрат. Весь процес складається з трьох етапів: виготовлення основи сережки, плетіння візерунку, приєднання швенз.

«На майстер-класі діти змайструють сережки, виготовлення яких не потребує спеціальної підготовки. Виконується ця прикраса з дроту та ниток. Прикраси, зроблені власними руками, безумовно підкреслять індивідуальність, оригінальний стиль маленьких майстрів. А сам процес роботи допоможе активувати й розвинути творчий потенціал, фантазію і збагатить новими враженнями», - розповідає Христина Бойко, педагог-організатор УДЮМК Залізничного району.

Нагадуємо, творчі майстер-класи стали вже хорошою традицію для гуртківців. Педагоги УДЮМК Залізничного району часто щотижня проводять заняття, на  яких діти справуються в різноманітних мистецьких техніках, як квілінг, декупаж, оригамі, бісероплетіння, скраббукінг та інші.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,95
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...